Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 16:36
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Separ si dal na temeno hlavy vytetovať obrovského chrobáka: Myslel som, že najviac bolia rebrá, ale mýlil som sa

Separ si dal na temeno hlavy vytetovať obrovského chrobáka: Myslel som, že najviac bolia rebrá, ale mýlil som sa
Zdroj: Separ
HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Tetovanie zobrazujúce posvätného egyptského chrobáka podľa jeho slov ešte nie je dokončené.

O Separovi je známe, že si od začiatku kariéry potrpí na kvalitných kérkach. Za zmienku stojí napríklad názov jeho debutového sólového albumu Buldozér, ktorý si dal vytetovať na hánky prstov, či mohutná a prepracovaná helikoptéra na krku. Nechýba ani niekoľko face tattoos, ktorých postupne pribúda.

Tentoraz sa však na Instagrame pochválil najnovším farebným dielom, ktoré si dal vytetovať priamo na temeno hlavy. Ide o obrovského posvätného chrobáka známeho ako skarabeus, ktorý bol v starom Egypte uctievaný ako boh Slnka.

Odporúčané
Ivana tetuje Lila Wayna, Chrisa Browna či Miu Khalifu: Volajú si ma k sebe domov, často počúvam ich pripravované albumy (Rozhovor) Ivana tetuje Lila Wayna, Chrisa Browna či Miu Khalifu: Volajú si ma k sebe domov, často počúvam ich pripravované albumy (Rozhovor) 28. marca 2021, 14:30

Člen rapovej formácie DMS si novú kérku dal urobiť u šikovného tatéra Špendla, ktorý sa orientuje práve na farebné tetovania. „Tie farby vie u nás naložiť takto iba on,“ tvrdí Separ.

Domov
Zdieľať
Diskusia