Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. júna 2021, 13:24
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

FOTO: Plné bufety, obsadené ležadlá a dlhé rady na tobogany. Takto to cez víkend vyzeralo na bratislavských kúpaliskách

FOTO: Plné bufety, obsadené ležadlá a dlhé rady na tobogany. Takto to cez víkend vyzeralo na bratislavských kúpaliskách
Zdroj: REFRESHER/Jakub Šuvada
REFRESHER BRATISLAVA KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Slováci si užívajú tropické počasie pri bazénoch. Zisťovali sme, ako fungujú znovuotvorené bratislavské kúpaliská.

Na Slovensku cez víkend padali tohtoročné teplotné rekordy, na niektorých miestach namerali až 35 stupňov Celzia. Mnohí ľudia preto počas víkendových horúčav využili po dlhšej pandemickej prestávke opäť otvorené letné kúpaliská. Sezóna je v plnom prúde, o čom svedčia obsadené ležadlá, dlhé rady na tobogany či desiatky ľudí v bazénoch. 

Odporúčané
Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne Už by to chcelo vyskúšať nejaké mladšie mäsko. Boli sme na slovenskej nudapláži, takto s nami koketovali nahé dôchodkyne 28. júla 2020, 10:39

Boli sme sa pozrieť, ako to tento víkend vyzeralo na rôznych bratislavských kúpaliskách, a navštívili sme Tehelné pole, Delfín v Ružinove a Rosničku, ktorá sa nachádza medzi mestskými časťami Dúbravka a Karlova Ves.

Delfín a Rosnička sú otvorené už od soboty 12. júna a kúpalisko Tehelné pole, kde finišujú s rekonštrukciou terasy, otvorili len tento víkend, v sobotu 19. júna. Aj napriek tomu, že kúpaliská sme navštívili v dopoludňajších hodinách, už od rána sme mali možnosť vidieť plné bufety, obsadené ležadlá a ľudí mnohých vekových kategórií, ktorí sa opaľovali alebo kúpali.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada

Prednostný vstup vďaka online lístku

„Pre tých, ktorí si lístky zakúpia online, bude na väčších kúpaliskách zriadený samostatný vstup a na menších kúpaliskách budú mať možnosť prednostného vstupu. Lístky zakúpené online nie sú viazané na deň ani na konkrétne miesto,“ informovalo hlavné mesto.

Online lístok je možné použiť počas celej aktuálnej letnej sezóny a na všetkých 7 kúpaliskách vo vlastníctve mesta a v správe STaRZ (Zlaté piesky, Rosnička, Delfín, Tehelné pole, Lamač, Krasňany, Rača).

Odporúčané
Oplatí sa dovolenka na Slovensku? Vyskúšali sme si dlhé rady vo Vysokých Tatrách, lanovku a obed za takmer 20 € Oplatí sa dovolenka na Slovensku? Vyskúšali sme si dlhé rady vo Vysokých Tatrách, lanovku a obed za takmer 20 € 12. augusta 2020, 14:31

„Naším cieľom je priniesť návštevníkom kúpalísk možnosť, ako si hlavne v horúcom počasí kúpiť lístky bez dlhého čakania v rade pri pokladnici. Veríme, že online nákup lístka, ktorý je lacnejší a pohodlnejší ako kúpa lístka priamo na mieste, priláka čo najviac ľudí,“ uviedol riaditeľ STaRZ Ladislav Križan.

Na výber sú 4 typy lístkov s možnosťou zakúpenia online – celodenný lístok (3,50 €), permanentka na 10 dní (29 €), permanentka na 10 dní po 17.00 h (19 €) a sezónna permanentka (99 € + 1 € za každé dieťa). Navyše po minulej sezóne je v ponuke opäť obľúbený jednodňový lístok po 17.00 h, ktorý bude možné zakúpiť si cez registračné pokladnice priamo na kúpaliskách.

kúpalisko
bratislavské kúpaliská
letokúpalisko
bratislavské kúpaliská
letokúpalisko
bratislavské kúpaliská
letokúpalisko
bratislavské kúpaliská
leto
Zobraziť galériu
(16)
Domov
Zdieľať
Diskusia