Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2021, 9:19
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Aktuálna tabuľka Eura 2020 a postupová matematika. Toto sú možné scenáre, ako môže Slovensko postúpiť do osemfinále

ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naše šance na postup stále nie sú stratené, rozhodovať bude viacero faktorov.

Už onedlho sa rozhodne, ktoré národné tímy na Eure 2020 definitívne postúpia zo svojich skupín do osemfinále. Šancu majú aj Slováci, a to aj v prípade, ak by v nadchádzajúcom zápase so Španielskom prehrali.

Pri postupovej matematike na európskom šampionáte dokážu zamiešať karty aj tretie miesta v skupinách. Takýmto spôsobom postúpia až štyri tímy zo šiestich skupín, informuje TV Markíza.

Odporúčané
PREHĽAD: Začína sa futbalové EURO 2020. Podľa Ladislava Borbélyho môže Slovensko len prekvapiť PREHĽAD: Začína sa futbalové EURO 2020. Podľa Ladislava Borbélyho môže Slovensko len prekvapiť 11. júna 2021, 10:30

Aké sú teda všetky možné scenáre postupu našich reprezentantov? Prvá zaručená vstupenka do osemfinále je výhra v Seville nad domácim Španielskom v stredu 23. júna. To je však menej pravdepodobná možnosť, keďže Španieli sú favorizovaní, no ani v prípade prehry nie sú naše šance na postup stratené.

Domov
Zdieľať
Diskusia