Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2021, 7:59
Čas čítania 1:09
Daniel Mikolášik

Grék zabil manželku, pretože ho chcela opustiť. Vraždu zvalil na lupičov, prezradili ho však smart hodinky

Grék zabil manželku, pretože ho chcela opustiť. Vraždu zvalil na lupičov, prezradili ho však smart hodinky
Zdroj: Pixabay/fancycrave1/k volnému užití
NEWS VRAŽDY
Uložiť Uložené

Muž políciu presviedčal, že bol zviazaný, no jeho smartfón zaznamenal, že chodil po dome. Hodinky jeho manželky zasa odhalili, že zomrela skôr, ako tvrdil.

V prípade lúpežnej vraždy, ktorá v máji šokovala Grécko, došlo k zvratu. K činu sa priznal 33-ročný grécky pilot, ktorý svoju manželku údajne zaškrtil a vraždu následne pripísal vlamačom, uviedla vo štvrtok večer na sociálnej sieti Twitter grécka polícia. Informuje o tom agentúra DPA.


Muža usvedčili údaje zo smart hodiniek, ktoré mala jeho 20-ročná manželka na ruke – nesedeli totiž s časovými údajmi, ktoré v súvislosti s údajnou lúpežnou vraždou uviedol polícii. Prípad sa stal ešte 11. mája.

Odporúčané
Vyskúšali sme nové zdieľané elektrokolobežky Tier. Sú robustnejšie a bezpečnejšie, majú dve brzdové páčky a vedia ti nabiť mobil Vyskúšali sme nové zdieľané elektrokolobežky Tier. Sú robustnejšie a bezpečnejšie, majú dve brzdové páčky a vedia ti nabiť mobil 17. júna 2021, 14:30

Muž vtedy polícii tvrdil, že rodinu v noci prepadli traja neznámi útočníci, jeho zviazali a manželku pred jeho očami a v prítomnosti ich 11-mesačného dieťaťa udusili. Páchatelia vraj zabili i rodinného psa, aby neštekal. Následne ušli aj so šperkami a s peniazmi. O prípade informovali aj britské médiá, obeť totiž mala grécke i britské občianstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia