Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2021, 9:53
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

VIDEO: Cristiano Ronaldo zrejme nenávidí Coca-Colu. Sladený nápoj odložil preč a vyzdvihol čistú vodu

VIDEO: Cristiano Ronaldo zrejme nenávidí Coca-Colu. Sladený nápoj odložil preč a vyzdvihol čistú vodu
Zdroj: Flickr/Oleg Dubyna/volně k užití
ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho reakcia hovorí sama za seba.

Slávnemu futbalistovi Cristianovi Ronaldovi sa podarilo na tlačovej konferencii s témou Majstrovstiev Európy vo futbale 2020 pobaviť ľudí z celého sveta. Ešte predtým, než začal komunikovať s médiami, ukázal svoj postoj k sladeným nápojom, informoval web TMZ.

Pred sebou mal dvojicu sklenených fľašiek s Coca-Colou, ktoré odložil bokom a vyzdvihnutím fľaše s vodou zdôraznil, že nič iné piť nebude. Coca-Cola, ktorá je sponzorom UEFA Euro 2020, musela byť jeho činom určite značne „potešená“.

Svoj postoj k sladeným nápojom vyjadril futbalista už v minulosti. Ako uvádza Sportbible, keď Ronaldov syn pije kolu či fantu, vždy je veľmi nahnevaný. Prekáža mu tiež, ak sa napcháva čipsami alebo hranolkami, teda prakticky všetkým nezdravým.

Tím Portugalska na čele s Cristianom Ronaldom sa dnes o 18.00 h postaví proti Maďarsku. Pre Portugalsko je dôležité, aby v zápase s outsiderom získalo 3 body. V skupine F sa totiž ešte môže potrápiť s mužstvami Francúzska a Nemecka.

Domov
Zdieľať
Diskusia