Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 23:18
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Gleb rozhýbe 1000 ľudí pod bratislavským mostom. Festival Grape je späť so šnúrou multižánrových koncertov

KULTÚRA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené

Udalosť bude obmedzená pre maximálne 1000 návštevníkov a lístky ubúdajú rýchlym tempom.

Grape festival sa toto leto presúva pod Starý most na Tyršovom nábreží v Bratislave. Počas júla a augusta sa tu uskutoční séria koncertov slovenských, ale aj zahraničných interpretov. V pôvodnom termíne veľkého Grapu, teda 13. až 14. augusta, je pripravená aj miniverzia dvojdňového festivalu. 

Počas celého leta si však na svoje prídu fanúšikovia žánrov, na ktoré organizátori nedajú dopustiť. Nemôže preto chýbať ani Gleb, ktorý svoju šou odohrá vo štvrtok 29. júla.

Na podujatí budú platiť protipandemické opatrenia, podľa ktorých bude môcť byť na udalosti maximálne tisíc ľudí. Odporúčame ti preto zakúpiť si vstupenku čo najskôr. Lístky na všetky koncerty v rámci letnej série Grapu sú dostupné na známej adrese grapefestival.sk/vstupenky.

Odporúčané
Festival Grape je opäť zrušený, presúva sa na rok 2022 Festival Grape je opäť zrušený, presúva sa na rok 2022 14. mája 2021, 14:53

Pôjde o jeden z prvých koncertov Gleba v tomto roku, kde budú mať fanúšikovia možnosť počuť množstvo nových singlov, ktoré zatiaľ zaznamenali úspech len na Youtube, prípadne streamovacích platformách. Gleb už avizoval, že sa na koncertné leto veľmi teší, čo pre jeho fanúšikov znamená jediné – musia sa pripraviť na poriadnu párty, ktorá nikdy nie je len o kývaní hlavou či rukami. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia