Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júna 2021, 15:41
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Tom Felton chce hrať opäť Draca Malfoya. Zahrá si nakoniec jeho syna Scorpiusa z divadelnej hry, ktorá pokračovala v príbehu?

Tom Felton chce hrať opäť Draca Malfoya. Zahrá si nakoniec jeho syna Scorpiusa z divadelnej hry, ktorá pokračovala v príbehu?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Herec Tom Felton nemal po skončení Harryho Pottera veľa práce. Logicky by sa teda rád vrátil k svojmu najúspešnejšiemu projektu.

Tom Felton má 33 rokov a za sebou celkom bohatú kariéru. Hral v mnohých filmoch a seriáloch, nikdy však nedosiahol takú slávu a popularitu, ako keď hral Draca Malfoya vo filmoch o Harrym Potterovi. Herec si to dobre uvedomuje, a preto by si postavu rád znova zahral. Prezradil to v rozhovore pre magazín People.

Odporúčané
CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch CINEMAX nám prezradil, či budú zdražovať vstupenky, aké filmy uvidíme v kinách a kto skutočne na Slovensku zarába na filmoch 5. júna 2021, 12:30

„Ak sa ma pýtate, či by som si znovu zafarbil vlasy na blond, aby som mohol hrať Draca, jednoznačne by som to spravil. Buď kvôli nemu, alebo kvôli role Luciusa. Hral by som aj Dracovho syna, ak by ste chceli. Ocenil by som akúkoľvek šancu znovu si zahrať nejakého Malfoya.“

Herec spomenul aj to, že nedávno hovoril o Potterovi a životoch hercov v tom období s Danielom Radcliffom, Emmou Watson a Rupertom Grintom – hercami, ktorí hrali hlavné postavy série.

Tom Felton však má zrejme smolu. Nateraz sa nezdá, že by sa pripravovalo pokračovanie pôvodného príbehu, minimálne nie vo filmovej podobe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia