Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2021, 19:18
Čas čítania 0:36
Richard Bonde

Vývojársky tím hry Cyberpunk 2077 ešte pred vydaním vytvoril videokompiláciu svojich bugov. Teraz sa nechcene dostala na verejnosť

Vývojársky tím hry Cyberpunk 2077 ešte pred vydaním vytvoril videokompiláciu svojich bugov. Teraz sa nechcene dostala na verejnosť
Zdroj: CD Projekt Red
TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Čo na to celé povedať, netušia ani hráči, ani vývojári.

Krátko po tom, ako sa hackerom v prvej štvrtine tohto roka podarilo ukradnúť časti zdrojových kódov hier Cyberpunk 2077 a Zaklínač 3, vyčíňala skupina počítačových expertov opäť. Na povrch vyplávali videá, ktoré sa pôvodne na verejnosť dostať nemali.

Odporúčané
Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje Tvorcovia Cyberpunk 2077 sa naďalej vyhovárajú a klamú. V traileroch sme našli množstvo obsahu, ktorý v hre neexistuje 14. januára 2021, 16:11

Ďalšia trápnosť sa vývojárovi spomínaných hier – spoločnosti CD Projekt stala aj dnes. Unikli videá z roku 2020, ktoré boli vytvorené ešte pred oficiálnym vydaním hry v minulom decembri. Ide o veľkú videokompiláciu rôznych bugov a glitchov z hry Cyberpunk 2077, ktoré mali pôvodne zostať v kruhu spoločnosti.

Videá obsahujú rôzne absurdné scény od nerealisticky lietajúcich áut a tankov cez fyzicky nemožné pohyby ľudí, stromov či budov až po nevysvetliteľné prelety vecí cez steny. A, samozrejme, nebol by to Cyberpunk, keby postavám z nohavíc netrčali veci, ktoré by z nich trčať nemali.

Ťažko povedať, akým ďalším problémom bude vývojársky tím CD Projekt čeliť v najbližších týždňoch či mesiacoch. Nateraz je však úplne jasné, že budú mať v kanceláriách ešte aspoň zopár dní veselo.

Domov
Zdieľať
Diskusia