Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2021, 10:13
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Remišová chce pravdepodobne zvrátiť svoj pád zmenou pomerov hlasov, Kiskovu pravú ruku chcela odvolať cez SMS správu

Remišová chce pravdepodobne zvrátiť svoj pád zmenou pomerov hlasov, Kiskovu pravú ruku chcela odvolať cez SMS správu
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
NEWS VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Roman Krpelan reaguje na informácie o vyhadzove. Predsedníčka strany Veronika Remišová ho vraj odstránila, aby zvrátila pomer hlasov pri voľbe nového šéfa strany.

Veronika Remišová robí poriadky v strane Za ľudí. Ako prvého vyhodila generálneho manažéra Romana Krpelana, ktorý bol v minulosti pravou rukou zakladateľa Andreja Kisku. Ten pre TV Markíza potvrdil, že mu zámer odvolať ho z funkcie oznámila cez SMS správu. Krpelan tento krok kritizuje a považuje ho za nevhodný a neúctivý. 

Krpelan sa však podľa svojich slov s Remišovou v pondelok na základe SMS správy nestretol.

„Po minulotýždňovej snahe o odvolanie Tomáša Lehotského ako riaditeľa kancelárie strany Za ľudí ide o jasnú a účelovú snahu zmeniť na poslednú chvíľu pomery v predsedníctve, kde mala Veronika Remišová doteraz menšinu. Preto nikdy nedala hlasovať o zvolaní mimoriadneho snemu,“ povedal Krpelan pre televíziu. Dôvodom je vraj rozličný názor na to, kto by má byť vo vedení strany.  

Domov
Zdieľať
Diskusia