Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2021, 10:51
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

Aktuálna tabuľka MS 2021 v hokeji a postupová kalkulačka: môžeme ísť ďalej, aj keď s Českom prehráme

ŠPORT MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko má aktuálne 12 bodov v základnej skupine a pred sebou ešte jeden dôležitý zápas s Českom. Čo sa musí stať, aby sme zo skupiny postúpili?

Aktualizované o 19:00, po zápase Česko–Dánsko

Slovensko odohralo na hokejovom šampionáte v Lotyšsku už šesť zápasov v základnej skupine, z ktorých si odnieslo 12 bodov. Náš výber porazil Dánsko, Veľkú Britániu aj Rusko a Bielorusko, nestačil však na Švajčiarov a Švédov. Pred posledným stretnutím v rámci základnej časti proti Česku Slovensko obsadilo priebežnú tretiu priečku, postup do štvrťfinále však stále nemá istý. 

Odporúčané
PREHĽAD: Program slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v hokeji 2021 PREHĽAD: Program slovenskej hokejovej reprezentácie na MS v hokeji 2021 15. mája 2021, 9:30

Konšpirácie o Švédsku

Momentálne slovenskému tímu zaručí postup aspoň jeden bod zo zápasu s Českom. Teoreticky však stále existuje šanca na postup aj v prípade, že by sme v utorňajšom zápase stratili všetky tri body. 

Niektoré švédske médiá konšpirujú, ako by mohol „bratský“ zápas medzi Slovenskom a Českom dopadnúť. Podľa švédskeho komentátora z denníka Aftonbladet nie je vylúčené, že sa tieto dva tímy vzhľadom na svoju spoločnú minulosť a možnú postupovú budúcnosť dohodnú na výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia