Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2021, 14:01
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Boris Kollár: Mária Kolíková odo mňa dostala kvetinky. Na tajnom stretnutí v SIS sa Matovič neriešil

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina diskutoval v politickej relácii Na telo o tajnom stretnutí s premiérom a prezidentkou, ale aj o kolúznej väzbe.

Boris Kollár v TV Markíza povedal, že sa ospravedlnil Márii Kolíkovej za emotívny prejav v parlamente, keď ju urážal v súvislosti s kolúznou väzbou. Vysvetlil, že bol rozčúlený pre vystúpenie ministerky spravodlivosti, ktorá vraj „podpásovo“ útočila. Nešpecifikoval však, čo presne mu prekážalo, a dodal, že Kolíkovej poslal kvety na znak uzmierenia. 

Ministerka sa podľa Kollára vykašlala na kolúznu väzbu. „Nestačím sa diviť, ako tu počúvam, pani ministerka, ako ste vy pripravená urobiť ambiciózny zákon. Pýtam sa, čo ste robili celý rok? Koľko budeme ešte počúvať, že ste ambiciózna? Ešte ďalší rok, tretí rok?“ kričal Kollár počas diskusie v pléne Národnej rady. 

Odporúčané
Májový prieskum Focusu: extrémisti mimo parlamentu, Sulík stále pred Matovičom a líder Pellegrini Májový prieskum Focusu: extrémisti mimo parlamentu, Sulík stále pred Matovičom a líder Pellegrini 23. mája 2021, 13:12

Šéf Sme rodina tvrdí, že koalícia smeruje k dohode vo veci dĺžky kolúznej väzby, ktorá je aktuálne predmetom sporu medzi Borisom Kollárom a Máriou Kolíkovou. Kompromisný návrh hovorí o štyroch alebo piatich mesiacoch vo väzbe pre obvinených, ktorí by na slobode mohli ovplyvňovať svedkov alebo mariť vyšetrovanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia