Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2021, 10:54
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson si užívajú trojku so Salmou Hayek. Namiesto sexu však vraždia ľudí na každom kroku

Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson si užívajú trojku so Salmou Hayek. Namiesto sexu však vraždia ľudí na každom kroku
Zdroj: Lionsgate Movies
FILMY A SERIÁLY HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD
Uložiť Uložené

Hitman’s Wife’s Bodyguard dorazí do kín už v júli. Sleduj podarený trailer plný nových záberov.

Hollywood naplno verí v otvorenie kín, a preto sa postupne dočkáme čoraz väčšieho množstva premiér. Bohužiaľ, naše kiná zostávajú z nejakého dôvodu aj naďalej zatvorené. Radi by sme filmy podporili v čase, keď to potrebujú najviac. Dúfame, že rovnako rozmýšľajú ľudia všade po svete a zájdu si do kina aj na pokračovanie skvelej komédie The Hitman’s Bodyguard, tentoraz v hlavnej role aj so Salmou Hayek. 

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Tá si zopakovala rolu manželky postavy Samuela L. Jacksona, ktorý je vo veľkých problémoch. Ak mu postava Ryana Reynoldsa nepomôže, bezpochyby zomrie. Lenže bodyguard už chce nechať náročnú prácu za sebou a vízia ďalšieho zabíjania sa mu vôbec nepozdáva. Čo sa bude diať ďalej, ti prezradí trailer nižšie. 

Okrem Sama Jacksona, Ryana Reynoldsa a Salmy Hayek sa môžeš tešiť aj na Morgana Freemana či Antonia Banderasa v role záporáka (Banderas si záporáka zahrá aj v chystanom filme Uncharted). Za réžiou a scenárom opäť stojí Patrick Hughes, respektíve Tom O’Connor, rovnako ako v prípade jednotky. Premiéry v kinách sa dočkáme 16. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia