Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva
14. mája 2021, 8:30
Čas čítania 2:26
Richard Balog

Tenisky Vans a letné obdobie jednoducho patria k sebe. Týchto 10 párov budeš chcieť mať ihneď doma

Tenisky Vans a letné obdobie jednoducho patria k sebe. Týchto 10 párov budeš chcieť mať ihneď doma
Zdroj: Feature
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Klasika s vafľovou podrážkou, ktorá nás nikdy neomrzí. Si na tom rovnako?

Tenisky sú našou vášňou už rovných 10 rokov a celý čas sú súčasťou našej zbierky aj modely s logom Vans. Nosili sme ich do školy a nosíme ich aj do práce. Ide totiž o cenovo veľmi dostupnú obuv, ktorú ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

V spolupráci s Footshopom sme preto tentoraz vybrali 10 najzaujímavejších párov s ikonickou vafľovou podrážkou z aktuálnej ponuky, v ktorých si tohtoročné leto vychutnáš naplno. Tešiť sa môžeš na známe siluety ako Authentic či Sk8-Hi, ale aj Chukka. Výber je len na tebe. 

Odporúčané
Vybrali sme kraťasy, s ktorými zaboduješ počas tohtoročného leta. Toto je 5 tipov pre mužov aj ženy Vybrali sme kraťasy, s ktorými zaboduješ počas tohtoročného leta. Toto je 5 tipov pre mužov aj ženy 6. mája 2021, 14:57

Vans Vault OG Authentic LX – 72,95 € 

Na úvod sme vybrali známy model OG Authentic v prémiovom čierno-bielom látkovom vyhotovení, ktoré poteší všetkých nadšencov jednoduchých tenisiek. Nadčasová klasika, ktorou nič nepokazíš a navyše len za sumu tesne nad hranicou 70 eur. Približne takto by sme charakterizovali tieto krásky s logom Vans. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX – 74,95 €

Medzi najpopulárnejšie modely z dielní americkej značky patrí aj silueta Classic Slip-On, ktorú milujeme. V nasledujúcich riadkoch preto nájdeš hneď niekoľko odlišných vyhotovení vo výrazných farbách a vzoroch. Ako prvý tu máme oranžový variant s potlačou fauny a flóry, s ktorým sa nestratíš v dave ani na Times Square. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX – 74,95 €

Trochu decentnejšie, ale mimoriadne atraktívne. Návrhári v službách Vans Vault vytiahli zo svojho portfólia aj modré vzorované látky s vyblednutým efektom a musíme uznať, že trafili klinček priamo po hlavičke. Leto 2021 môže oficiálne odštartovať. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX – 74,95 € 

Posledným vyhotovením modelu Classic Slip-On sú tieto červené krásky so semišovou prednou časťou a zaujímavou farebnou potlačou na päte. V ponuke Footshopu nájdeš mužské aj ženské veľkosti a v prípade, že uprednostňuješ skôr klasiku, k dispozícii je čierno-biely variant s kontrastnými kvetinami. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX – 74,95 €

Rovnakú cenu majú aj tieto čierno-biele OG Authentic LX s vyblednutým efektom, ktoré si prakticky ihneď získali naše srdcia. Ak máš rád netradičné, ale stále jednoduché tenisky, ďalej nehľadaj. Ak by sme si z dnešného výberu mohli kúpiť len jeden pár, s najväčšou pravdepodobnosťou by to bol práve tento. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX – 77,95 €

Pri jednoduchých farebných vyhotoveniach ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka ďalšiemu variantu siluety OG Authentic. V aktuálnej ponuke Footshopu nás totiž zaujali aj tieto krásky s výraznou potlačou listov naprieč celou vrchnou časťou, ktoré sú drahšie len o pár eur. S týmito teniskami premeníš aj úplne obyčajný outfit na zaujímavý. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Era LX – 82,95 €

Tie isté slová platia aj v prípade týchto živočíšnych OG Era LX, ktoré návrhári zahalili do leopardieho vzoru a semišu. V redakcii síce nepatríme medzi zástancov extravagancie a uprednostňujeme skôr jednoduchší dizajn tenisiek, no v tomto prípade nemáme žiadne výhrady. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Chukka LX – 82,95 €

Neopozeraný model, ktorý množstvo priaznivcov tenisiek z dielní Vans ani nepozná, ale my ho milujeme. V aktuálnej ponuke Footshopu sme našli hneď niekoľko farebných vyhotovení siluety OG Chukka, pričom naše srdcia zaplesali najmä pri tomto variante s prívlastkom Pumpkin Spice. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Noon Goons – 114,95 €

Pomerne horúcou novinkou v ponuke Footshopu sú aj tieto čierno-biele OG Style 36 LX so vzorovaným koženým zvrškom a s nápisom Noon Goons na päte. Ak preferuješ univerzálne tenisky, ktoré ľahko skombinuješ s džínsami, ale aj s elegantnými nohavicami, ďalej už hľadať nemusíš. Ide o limitované krásky hodné svojej ceny, ktoré príjemne doplnia každú zbierku. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi Reissue VI x Noon Goons – 127,95 €

Úplne rovnaké slová platia aj o bielo-čiernom modeli Sk8-Hi zo spolupráce so značkou Noon Goons. Aj v tomto prípade ide o krásne tenisky so zaujímavou textúrou a s logom streetwearového výrobcu na päte. Za necelých 130 eur získaš jedinečnú obuv v prémiovom vyhotovení.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope.
Domov
Zdieľať
Diskusia