Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 16:46
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Martin Scorsese natáčajú historický krimifilm o vraždách Indiánov, na ktorých území našli ropu

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Martin Scorsese natáčajú historický krimifilm o vraždách Indiánov, na ktorých území našli ropu
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY KILLERS OF THE FLOWER MOON
Uložiť Uložené

Snímku uvidíme na Apple TV+ niekedy v priebehu budúceho roka.

Leonardo DiCaprio práve natáča s režisérom Martinom Scorsesem ich už šiesty spoločný projekt. Deje sa tak po peckách ako: Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island a The Wolf of Wall Street. Najväčším hercom okrem DiCapria bude vo filme Robert De Niro.

DiCaprio a De Niro sa už v spoločnom filme stretli, šlo však len o roly, pri ktorých spolu až tak veľa času nestrávili. Po prvýkrát si teda zahrajú bok po boku ako skúsení herci.

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Príbeh vychádza zo skutočných udalostí a z knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odohráva sa v 20. rokoch 20. storočia a opisuje sériové vraždy amerických Indiánov z kmeňa Osage. Tie sa začali diať po tom, čo na ich území objavili ropu. Išlo o jeden z prvých prípadov vraždy, na ktorom pracovala FBI. Scenár napísal Eric Roth (A Star is Born). 

Snímka údajne stála 200 miliónov dolárov, a tak z jej natáčania štúdio Paramount vycúvalo. Nakoniec projekt zachránila spoločnosť Apple, ktorá Scorsesemu dodala potrebné financie a zabezpečila, že bude mať premiéru na Apple TV+. Killers of the Flower Moon teda neuvidíme v kinách. Premiéry sa dočkáme niekedy v priebehu budúceho roka.

 Killers of the Flower Moon
Zdroj: Apple TV+
Domov
Zdieľať
Diskusia