Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2021, 14:35
Čas čítania 0:29
Adam Novosad

Juraj Šeliga odstupuje z postu podpredsedu parlamentu po tom, čo ho v noci načapali v bratislavskom klube

POLITIKA KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Juraj Šeliga zo strany Za ľudí vyvodil politickú zodpovednosť za svoje správanie.

Juraj Šeliga odstupuje z pozície podpredsedu parlamentu. Reaguje tak na zverejnené fotografie, ktoré ho spoločne so straníckou kolegyňou Janou Žitňanskou a s predsedom Bratislavského samosprávneho kraja Jurajom Drobom zachytávali po desiatej hodine večer v bratislavskom klube.

„Nebola to žiadna žúrka, neboli tam žiadni iní ľudia. Bola to uzavretá časť,“ opisoval, prečo sedel v noci v kaviarni. „Takéto pracovné stretnutie malo byť v oficiálnych priestoroch,“ ospravedlnil sa na tlačovej konferencii Šeliga a oznámil svoje odstúpenie.

Juraj Šeliga sedel s kolegami v Klube pod lampou, ktorý mal byť zatvorený na základe platného zákazu vychádzania po 21. hodine. Podpredsedu parlamentu však fotograf časopisu Plus 7 dní odfotil v interiéri prevádzky po 22. hodine a krátko pred polnocou. Nateraz pritom môžu byť otvorené len terasy jednotlivých prevádzok, interiéry reštaurácií aj kaviarní musia byť zatiaľ zavreté.

Domov
Zdieľať
Diskusia