Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 13:12
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Fanúšikovia reagujú na vyzývavé fotky Billie Eilish v podväzkoch. Nazývajú ju pokrytcom

Fanúšikovia reagujú na vyzývavé fotky Billie Eilish v podväzkoch. Nazývajú ju pokrytcom
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka nafotila sériu fotografií, ktoré mnohých jej fanúšikov prekvapili. Aj keď je oblečená, nadávajú jej za pokrytectvo.

Mladá speváčka Billie Eilish opäť polarizuje publikum svojím výzorom. Keďže ju mnohí spoznali ako dievča v širokých nohaviciach a oversize mikine, čoraz častejšie nechápu, keď sa rozhodne odhaliť časť svojho tela. Prví hejteri sa v rámci tejto témy objavili, keď prispievala fotografiami a videmi z dovolenky, teraz dráždi širokú verejnosť fotkami pre magazín Vogue. 

Ľuďom prekáža aj to, že nosí korzet, ktorý podľa nich popiera myšlienku „body positivity“, teda kladného postoja k ženskému telu bez akýchkoľvek úprav – či už chirurgických zásahov, alebo úprav fotografií. 

Odporúčané
Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky 2. mája 2021, 20:01

Billie Eilish reaguje slovami, že jej prístup k „body positivity“ je založený v prvom rade na tom, že s ním robí to, čo práve uzná za vhodné. „Celé je to o tom, v čom sa cítiš dobre,“ upozornila speváčka, podľa ktorej by mal každý robiť to, čo považuje za prirodzené. „Ak chcete ísť na operáciu, choďte, ak si chcete obliecť šaty, v ktorých si o vás niekto myslí, že ste príliš tučná, kašlite na to a oblečte si ich,“ dodáva v rozhovore pre Vogue.

Fanúšikovia však majú pocit, že jej vyjadrenia sú v rozpore s tým, ako sa správala pred rokom či dvoma. 

Ženy by na seba mali byť podľa Billie Eilish hrdé bez ohľadu na to, čo robia. Dodáva, že jej neprekáža ani prirovnanie k žene ľahších mravov. Práve naopak, podporuje ich. 

Billie Eilish vydá v závere júla druhý sólový album s názvom Happier Than Ever, ktorý bude fanúšikom v najbližších týždňoch postupne odhaľovať. Nedávno vydala aj nový videoklip, ktorý vznikol pod jej taktovkou. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Domov
Zdieľať
Diskusia