Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 11:52
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Bývalý bojovník UFC Askren po tom, čo ho porazil youtuber Jake Paul: Ľudia to berú príliš vážne, hlavným dôvodom boli peniaze

ŠPORT JAKE PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V rozhovore žartoval o tom, ako si zaslúži byť zosmiešňovaný za svoj „trápny“ športový výkon, keď ho youtuber dokázal knokautovať.

Youtuberovi Jakovi Paulovi sa v nedeľnom boxerskom zápase podarilo zdolať bývalého zápasníka UFC Bena Askrena hneď v prvom kole. Knokaut prišiel po necelých dvoch minútach zápasu.

Šampión veľkých organizácií ako Bellator či ONE FC sa k nečakanej a rýchlej porážke stihol vyjadriť v podcaste Louder with Crowder. Žartoval o tom, ako si zaslúži byť zosmiešňovaný za svoj „trápny“ športový výkon, keď ho youtuber dokázal knokautovať, píše Unilad.

Dodal však, že ho veľmi teší zárobok zo zápasu. „Niektorí ľudia to nechápu, všetci to brali veľmi vážne,“ povedal v rozhovore. Dvomi najzásadnejšími dôvodmi, prečo súhlasil so zápasom, boli podľa jeho slov v prvom rade peniaze a v druhom rade, že by to mohla byť zábava. Boxoval počas strednej školy s kamarátmi a vraj ho to vtedy veľmi bavilo.

„Tvrdo som trénoval 11 týždňov, nevynechal som žiaden tréning a jednoducho mi to nevyšlo podľa mojich predstáv. Vedeli sme, že má dobrý overhand (úder v boxe – pozn. red.) pravačkou a ja hlupák som ho neblokoval,“ priznal v rozhovore. Pripustil aj, že jeho obrana bola „príliš voľná“.

Domov
Zdieľať
Diskusia