Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 19:34
Čas čítania 0:47
Marián Mauik Biel

Siri prezradila dátum aprílového predstavenia Apple noviniek. Čo môžeš očakávať?

Siri prezradila dátum aprílového predstavenia Apple noviniek. Čo môžeš očakávať?
Zdroj: TASR/AP/Tony Avelar
TECH APPLE
Uložiť Uložené

Už o pár dní má Apple ukázať svoje ďalšie novinky.

Portál MacRumors zistil, že najnovší únik stále nezverejnených informácií o Apple má na svedomí virtuálna asistentka Siri. Opýtali sa jej, kedy bude nasledujúca Apple udalosť, a ona naozaj odpovedala.

Odporúčané
Máš dosť svojho iPhonu? Cez túto aplikáciu si na ňom môžeš vyskúšať prostredie Androidu zo Samsungu Máš dosť svojho iPhonu? Cez túto aplikáciu si na ňom môžeš vyskúšať prostredie Androidu zo Samsungu 13. apríla 2021, 7:41

„Špeciálna udalosť bude v utorok 20. apríla v Apple Park v Cupertine. Všetky detaily sa dozvieš na Apple.com.“ Na oficiálnej stránke americkej firmy však zatiaľ tieto informácie nie sú a pozvánku nedostali ani novinári.

Apple
Zdroj: MacRumors

Podľa všetkého pôjde znova o virtuálne predstavenie bez hostí, tak ako to počas pandémie Apple robil od minulého roka.

Podľa posledných neoficiálnych správ by sme sa o pár dní mali dočkať novej generácie 12,9-palcového iPadu Pro, ktorý má byť prvý Apple produkt s mini-LED displejom. Samozrejme, bude aj výkonnejší vďaka novému čipu A14X, ktorý sa má v hrubej sile doťahovať na procesor Apple M1, ktorý používajú nové MacBooky.

Domov
Zdieľať
Diskusia