Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva
14. apríla 2021, 13:39
Čas čítania 3:18
Richard Balog

Doplň svoju zbierku tenisiek o kúsky, ktoré nepodliehajú aktuálnym trendom, ale nestratíš sa s nimi v dave

Doplň svoju zbierku tenisiek o kúsky, ktoré nepodliehajú aktuálnym trendom, ale nestratíš sa s nimi v dave
Zdroj: TITOLO
MÓDA FOOTSHOP MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Tenisky v prírodných odtieňoch sú trefou priamo do čierneho na nasledujúce roky. Toto sú najzaujímavejšie páry pre každý rozpočet.

Vďaka spolupráci s Footshopom ti pravidelne prinášame aktuálny výber tých najzaujímavejších párov tenisiek. Minulý týždeň sme predstavili 10 tipov na štýlové kúsky do 100 eur a dnes sa pozrieme na viacero známych siluet z dielní značiek Vans, adidas Originals či Nike v nadčasových prírodných odtieňoch, s ktorými sa nestratíš v dave ani po niekoľkých rokoch nosenia. 

Odporúčané
Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ Je mladá, atraktívna a módu má v malíčku. Zoznám sa s Veronicou Ferraro, ktorej bezchybné outfity si zamiluješ 11. apríla 2021, 15:45

Vans OG Epoch LX – 82,95 €

V blízkom okolí nepoznáme nikoho vo veku do 30 rokov, kto by už aspoň raz v živote nevlastnil tenisky značky Vans. Ide o klasiku za rozumnú cenu, ktorou nikdy nič nepokazíš. Model OG Epoch LX síce nepatrí medzi tie najznámejšie, ale zároveň nie je ani taký opozeraný, ako napríklad Authentic 44 DX alebo Old Skool LX. 

V tomto prípade ide o prémiové vyhotovenie so semišovým zvrškom, ktoré ľahko skombinuješ s čímkoľvek, čo nájdeš vo svojom šatníku. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans OG Style 24 LX – 92,95 €

Rovnaké slová platia aj v prípade siluety OG Style 24 LX, ktorú návrhári v ateliéri Vans vytvorili na základe modelu Sk8-Hi DX a výsledok stojí za to. Svetlé farby s kvetinovým vzorom sú ako stvorené na nadchádzajúce jarné, respektíve letné mesiace. Tento rok ich s najväčšou pravdepodobnosťou nezničíš ani na žiadnom hudobnom festivale (bohužiaľ) a zo šatníka ich teda môžeš opäť vytiahnuť aj v roku 2022. 

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals ZX 1 000 C – 114 €

Vedenie nemeckého športového gigantu zobralo tohtoročnú jar útokom a postupne predstavuje jedny skvelé tenisky za druhými. V dnešnom výbere má značka adidas Originals až 4-násobné zastúpenie, pričom ako prvé si predstavíme decentné ZX 1 000 C s množstvom zaujímavých detailov. 

Svetlý kožený zvršok zdobia nielen ikonické tri pásiky, ale z vonkajšej časti aj informácia o veľkosti daného páru a na prvý pohľad nenápadný vygravírovaný symbol. Ikonické bežecké tenisky z 80. rokov minulého storočia sú späť a vďaka pohodlnej podrážke predstavujú ideálneho partnera na každodenné nosenie. 

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals Thesia W – 114 €

Za rovnakú sumu sú v aktuálnej ponuke Footshopu k dispozícii aj krásne Thesia W, ktoré návrhári adidas Originals vytvorili špeciálne na ženské nohy. Tento vyslovene športový model sme si v žlto-striebornej farbe predstavili už pred niekoľkými týždňami, no tentoraz ide o minimalistickejší variant výhradne vo svetlých tónoch. 

V jednoduchosti je krása a tieto tenisky budeš počas nadchádzajúcich jarných a letných mesiacov nosiť radšej ako čokoľvek iné. 

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals Supercourt 2 – 120 €

Iba o niekoľko eur drahšie sú tieto retro tenisové krásky v béžovom odtieni. Na farebných teniskách síce nie je nič zlé a často dokážu zázraky aj v kombinácii s inak nudnými modelmi, ale v zbierke by ti nemali chýbať ani podobné jednoduché modely. 

Ich neutrálny nadčasový vzhľad si zamiluješ, a aj keď ich možno nebudeš nosiť každý deň, svoje čestné miesto si v tvojom šatníku nájdu neustále. 

Footshop
Zdroj: Footshop

adidas Originals ZX 8 000 Minimalist – 147 €

Modely s označením ZX boli v minulosti najvyšším radom športovej obuvi s logom značky adidas a vďaka viacerým technologickým úpravám spĺňajú akékoľvek štandardy pohodlnosti, funkčnosti či kvality aj v súčasnosti.

Výber z aktuálnej ponuky značky adidas Originals uzatvárame týmto sivo-bielym modelom ZX 8 000 Minimalist. Ako hovorí už názov tenisiek, ide o jednoduchý variant, ktorého výnimočnosť je ukrytá v detailoch, pričom našu pozornosť si získali najmä vďaka kombinácii použitých materiálov. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 Utility Wave x Kim Jones – 166 €

Kreatívny riaditeľ francúzskeho módneho domu Dior patrí v posledných mesiacoch medzi najžiadanejších návrhárov a vďaka spolupráci so spoločnosťou Nike upravil podľa vlastných predstáv aj modely tenisiek značky Converse. 

Kim Jones do veľkej miery uprednostňuje jednoduché a čisté línie aj v rámci ready-to-wear kolekcií a svojho typického rukopisu sa držal aj pri úprave známej siluety Chuck 70. Výsledkom sú „číňany“ s masívnou gumenou podrážkou, ktorá plynulo prechádza až do vrchnej, látkovej časti. Dopĺňajú ich plastové detaily, ktorých úlohou je spevnenie chodidla. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95 Premium – 174 €

Z bohatej ponuky značky Nike sme sa tentoraz rozhodli vybrať model Air Max 95, ktorý obľubujú ľudia po celom svete už viac ako 25 rokov. Pre mužov sme vybrali prémiový variant s prevažne semišovým telom, ktoré dopĺňa kožená predná časť a perforovaná látka pozdĺž šnurovania.

Podrážka s ikonickou bublinou v zadnej aj prednej časti má o niekoľko odtieňov tmavšiu farbu a skvelo dotvára celkový vzhľad týchto nadčasových tenisiek z Oregonu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95 W – 174,95 €

Model Air Max 95 sme tentoraz vybrali aj pre ženy. Na rozdiel od mužského variantu ide o svetlejšie vyhotovenie, pri ktorom sa návrhári Nike poriadne vyhrali s jednotlivými prechodmi prírodných farieb. Podrážka zostala v danom prípade biela – okrem bublín – a vytvára príjemný kontrast k vrchnej časti, ktorá kombinuje semiš s kožou. 

Tieto tenisky sú rozhodne hodné ceny 175 eur, a to z jednoduchého dôvodu. Pri dobrom zaobchádzaní ti vydržia roky prakticky v nezmenenom stave. 

Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré môžeš nosiť aj niekoľko sezón a stále budú vyzerať skvelo
Zdroj: Footshop

Y-3 Shiku Run – 324,95 €

Na záver dnešného výberu sme vybrali futuristickú chuťovku Y-3, za ktorej vzhľadom stojí legendárny návrhár Yohji Yamamoto z Japonska. Dnes už 77-ročný módny velikán vytvoril tieto tenisky na základe klasických bežeckých siluet značky adidas a vniesol do nich svoj typický rukopis s čistými líniami. 

Výsledkom je univerzálna športová obuv, ktorú veľmi ľahko skombinuješ so svetlými džínsami, ale aj s krátkymi nohavicami počas horúcich letných dní. Jedinou prekážkou pri ich kúpe môže byť cena. 

Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré môžeš nosiť aj niekoľko sezón a stále budú vyzerať skvelo
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Aké outfity televíznych hviezd priniesla najväčšia udalosť britského filmu? Vychutnaj si červený koberec BAFTA 2021 Aké outfity televíznych hviezd priniesla najväčšia udalosť britského filmu? Vychutnaj si červený koberec BAFTA 2021 12. apríla 2021, 15:24
Predplať si REFRESHER+ a vďaka benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope.
Domov
Zdieľať
Diskusia