Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 19:16
Čas čítania 1:18
Adam Novosad

Matovič chce Rusov presvedčiť, že sa Slovensku dá veriť: S Orbánom sa dohodol, že Sputnik otestujú v Maďarsku

POLITIKA IGOR MATOVIČ VIKTOR ORBÁN
Uložiť Uložené

Igor Matovič sa vybral do Budapešti, aby s premiérom Viktorom Orbánom prediskutoval možnosti otestovania vakcíny Sputnik V.

Expremiér a aktuálny minister financií Igor Matovič sa pripomína zo slnečnej Budapešti po boku maďarského premiéra Viktora Orbána. 

Igor Matovič z Budapešti hlási, že absolvoval niekoľko hodín trvajúce rokovania, ktoré sa podľa neho skončili úspešne. „Môžem definitívne oznámiť, že sme dohodli skvelú vec – vakcíny Sputnik V pre použitie na Slovensku bude posudzovať certifikované OMCL laboratórium v Maďarsku,” konštatuje v statuse minister financií s vysmiatym maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

„Sme po skvelom priateľskom rozhovore. Som rád, že sme sa mohli s mojím priateľom Igorom porozprávať aj o tomto. Obe krajiny sužuje terajšia pandémia a len vakcína môže pomôcť. Čím viac vakcín, tým väčšia šanca na úspech,“ hovorí vo videu Orbán.

Domov
Zdieľať
Diskusia