Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2021, 13:14
Čas čítania 0:48
Marián Mauik Biel

Apple dovolí používať službu Nájsť aj iným značkám. Medzi prvými je napríklad bicykel VanMoof

Apple dovolí používať službu Nájsť aj iným značkám. Medzi prvými je napríklad bicykel VanMoof
Zdroj: Apple
TECH APPLE
Uložiť Uložené

Postupne majú pribúdať ďalšie značky, ktorých výrobok po stratení alebo krádeži nájdeš cez Apple Nájsť.

Presne pred 10 rokmi spustil Apple službu Find My iPhone, ktorá pomáhala lokalizovať stratený alebo ukradnutý iPhone. Odvtedy sa takto dajú vyhľadať v podstate všetky prenosné produkty Applu, preto sa služba premenovala na Find My – u nás je to aplikácia Nájsť. Po novom už týmto spôsobom nájdeš aj svoj batoh alebo bicykel.

Odporúčané
Unikli ďalšie podrobnosti o iPhone 13. Má mať iný displej a viac pamäte Unikli ďalšie podrobnosti o iPhone 13. Má mať iný displej a viac pamäte 24. marca 2021, 21:20

Prístup k platforme Find My pre tretie strany bol prisľúbený minulý rok a teraz sa dostáva do praxe. Medzi prvé firmy, ktorých produkty sú podporované, patrí výrobca smart elektrobicyklov VanMoof, Belkin a Chipolo. Alebo konkrétne VanMoof S3 a X3, štupľové bezdrôtové slúchadlá Belkin Soundform Freedom a kľúčenka Chipolo One Spot, ktorá sa dá, samozrejme, pripnúť aj k batožine alebo trebárs na obojok domáceho zvieraťa.

Domov
Zdieľať
Diskusia