Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. apríla 2021, 8:45
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Superhrdinovia na dôchodku od Netflixu napravujú chyby svojich detí. Spoja sily proti zlu, ktoré ohrozuje ľudstvo?

Superhrdinovia na dôchodku od Netflixu napravujú chyby svojich detí. Spoja sily proti zlu, ktoré ohrozuje ľudstvo?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY JUPITER’S LEGACY
Uložiť Uložené

Môžeme očakávať ďalšiu príjemnú komiksovú akciu?

Seriál Jupiter’s Legacy z dielne Netflixu vychádza z komiksovej tvorby Marka Millara (Kingsman, Wanted, Kick-Ass). Príbeh sa zameriava na akýsi generačný konflikt medzi superhrdinami zo starej školy a ich deťmi, ktoré mali po odchode veteránov do dôchodku ochraňovať ľudstvo. Samotná upútavka však naznačuje, že si zvolili inú cestu. 

Jeden z mladších superhrdinov napríklad hovorí o tom, ako sa o neho otec nestaral, pretože mal príliš veľa povinností so zachraňovaním sveta. Azda aj týmto spôsobom bude nová generácia hrdinov odôvodňovať svoj odlišný prístup k superschopnostiam. 

Po vizuálnej stránke vyzerá Jupiter’s Legacy veľmi prívetivo, a ak scenáristi neodflákli svoju prácu, fanúšikovia komiksoviek budú mať na budúci mesiac ďalšiu zábavu navyše. Záujem divákov je pritom očividný. Od včera si trailer na YouTube pozrelo takmer milión ľudí.

Tvorcom a scenáristom seriálu je Steven S. DeKnight, ktorý pracoval na známych seriáloch ako Daredevil, Spartakus, Smallville či Buffy, premožiteľka upírov. V hlavných rolách uvidíme Josha Duhamela, Beana Danielsa, Leslie Bibb a ďalších. Jupiter’s Legacy bude na Netflixe dostupný od 7. mája 2021.

Odporúčané
Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America Svet Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prezrádza nové tajomstvá o svete Marvelu a pravdu o Captainovi America 27. marca 2021, 15:26
Domov
Zdieľať
Diskusia