Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2021, 9:33
Čas čítania 3:18
Katarína Danková

Top 10 fashion momentov supermodelky Alessandry Ambrosio

Top 10 fashion momentov supermodelky Alessandry Ambrosio
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
MÓDA
Uložiť Uložené

Brazílska stosedemdesiatpäť centimetrov vysoká topmodelka sa preslávila hlavne vďaka módnym šou značky Victoria's Secret. Dnes je z nej úspešná modelka a matka dvoch detí, ktorá si na svojom šatníku zakladá. Presvedčia ťa o tom tieto top momenty.

Brazílska kráska brázdi móla už 25 rokov. Modelingovú kariéru odštartovala v pätnástich a dnes sa môže hrdiť spoluprácami s najväčšími módnymi značkami, dizajnérmi a časopismi na svete. Od reklám pre Gucci, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Christian Dior, Fendi, Giorgio Armani až po móla značiek Prada, Chanel, Christian Lacroix, Bottega Veneta, Balmain, Ralph Lauren. Najväčší ošiaľ však jej charizma a krivky spôsobili na prehliadkach Victoria's Secret.

Odporúčané
Victoria’s Secret vyvracia staré názory: Nová plavková kampaň obsahuje aj plus-size modelky Victoria’s Secret vyvracia staré názory: Nová plavková kampaň obsahuje aj plus-size modelky 23. februára 2021, 18:21

Aktuálne štrnásta najlepšie platená a dvadsiata ôsma najbohatšia modelka sveta je aj fashion ikona. Sexy obtiahnuté a odvážne outfity z fotení a prehliadok rada vymení za praktickejšie a casual oblečenie, pričom stále vyzerá veľmi dobre. Málokto by teraz už matke dvoch detí tipoval 40 rokov, no práve dnes, 11. 4., Alessandra Ambrosio oslavuje narodeniny.

Pri príležitosti jej okrúhleho výročia sme vybrali tie najlepšie fashion momenty v jej živote. A že ich nebolo málo! Sami sme mali problém vybrať. Kráľovnou štýlu je nielen vo svetle reflektorov, ale aj v žiare bleskov paparazzov. 

10. Ulicami New Yorku

Takto štýlovo si vykračujúc na fitting pre Victoria's Secret pred piatimi rokmi Aless zachytili paparazzovia. Sexy vysoké čižmy doplnila sivým svetrom značky Lovers + Friends x Revolve Kate Sweater a luxusným zamatovým kabátom Radford z dielne Ralph Lauren. Dokonalý outfit, ktorý zvýraznil jej krásu, doplnila trendy slnečnými okuliarmi.

Modelka Alessandra Ambrosio
Modelka Alessandra Ambrosio Zdroj: Getty Images / Michael Stewart

9. Victoria's Secret fashion show

Pamätných chvíľ z najsexy módnej šou na svete s Aless je veľa. Vybrali sme však práve tie najúctyhodnejšie momenty z VS, ktoré sa zapísali do prehliadkových dejín. Jedným z top okamihov sa stalo otvorenie VS šou v roku 2009, keď modelka predvádzala spodnú bielizeň iba tri mesiace po pôrode svojej dcéry Anje.

Podobná situácia nastala o dva roky neskôr. 14-kilové anjelské krídla so Swarovského krištáľmi exotická kráska predviedla aj napriek tehotenstvu. To, že čaká dieťa, oznámila až po prehliadke a jej syn Noah, ktorý sa narodil o 7 mesiacov neskôr, sa tak svojím spôsobom stal prvým modelom v šou. Nezabudnuteľný moment nastal aj jej sedemnástou a zároveň poslednou chôdzou pre značku Victoria's Secret, ktorú si náramne užila.

 

8. Kráľovná značky Zuhair Murad 

Po oficiálnom ukončení zmluvy s VS brazílska kráska pokračovala na dráhe haute couture fashion. V roku 2018 predvádzala pre libanonského návrhára Zuhaira Murada v kolekcii jeseň/zima nádhernú vyšívanú róbu s plášťom, v ktorej pôsobila priam kráľovsky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuhair Murad (@zuhairmuradofficial)

7. Boho vo vlastnom štýle

Ešte počas účinkovania v najväčšej anjelskej módnej šou založila Alessandra značku ále by Alessandra. Na americký trh chcela priniesť kúsky inšpirované exotickou krásou, ženskosťou a charizmou Brazílčaniek. Oblečenie blízke jej lifestylu primárne venovala bohémskemu spôsobu života a coachella štýlu. Pri uvedení prvej kolekcie v roku 2014 priznala, že je vášnivo zapálená pre módu a už od malička s ňou jej krstná mama šila šaty pre bábiky, s ktorými sa hrala.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 96786 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo založila značku plaviek so sestrou a s kamarátkou
  • Čo pre Alessandru znamená móda ako taká
  • Akou róbou oslnila v Abú Zabí
  • Na akú príležitosť zvolila krátke šaty z najnovšej kolekcie značky Balmain
  • Ako sa prednedávnom obliekla na prechádzku ulicami Beverly Hills
Domov
Zdieľať
Diskusia