Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2021, 22:28
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Sex, striptérky, šialená akcia a skvelé tempo. Trailer k bláznivému filmu Zola strhol internet

Sex, striptérky, šialená akcia a skvelé tempo. Trailer k bláznivému filmu Zola strhol internet
Zdroj: Studio A24/Zola
FILMY A SERIÁLY ZOLA
Uložiť Uložené

Koncom júna uvidíme šialený film Zola, ktorý sa prezentuje skvelým trailerom.

Štúdio A24 známe svojimi experimentálnymi a často nesmierne kvalitnými nezávislými filmami uvoľnilo trailer k počinu, ktorý medzi ľuďmi vzbudzuje pozornosť.

Volá sa Zola a je založený na skupine tweetov od skutočnej čašníčky, ktorá sa nechala zlákať sympatickou zákazníčkou na víkendový výlet na Floridu, kde by si zarábali striptízom v bare, v ktorom sa údajne rozdávajú veľké bonusy od zákazníkov. 

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

Lenže výlet sa pre Zolu (Taylour Paige) a Stefani (Riley Keough) rýchlo zvrtne, keďže Stefani dvojicu neustále tlačí do riskantnejších a problematickejších situácií. Niektorí snímku opisujú aj ako zmes Pulp Fiction a toho najlepšieho zo Spring Breakers. Určite sa dočkáme množstva nahoty, striptízu, nejakého toho sexu a v neposlednom rade aj nebezpečných gangsterov. 

Réžie sa chopila Janicza Bravo (Camping, Mrs. America). Film Zola uvidíme v kinách niekedy v priebehu leta (nie je však isté, či sa dostane aj do tých slovenských). 

Domov
Zdieľať
Diskusia