Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 7:45
Čas čítania 2:01
Dominik Vetrák

Komédia Bad Trip od Netflixu ťa rozosmeje viac ako Borat či Deadpool. Čakajú ťa nezabudnuteľné a nechutné scény

Komédia Bad Trip od Netflixu ťa rozosmeje viac ako Borat či Deadpool. Čakajú ťa nezabudnuteľné a nechutné scény
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BAD TRIP FILMY 2021 NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2021 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE
Uložiť Uložené

Bad Trip ťa rozosmeje tak ako už dlho žiadna iná komédia.

Komédiu Bad Trip si mohol vidieť už minulý rok. Amazonu totiž leakla na internet v apríli 2020. Prešiel rok a nakoniec ju predali Netflixu, kde slávi veľký úspech. Žánrovo sa dosť podobá na Borata. Ide teda o zmes hereckých výkonov popri nič netušiacich ľuďoch, ktorí sledujú neuveriteľné situácie, do ktorých sa dostali hlavné postavy. 

Nimi sú Chris (Eric Andre) a Bud (Lil Rel Howery). Dvaja dospelí muži, ktorí v živote takmer nič nedokázali a túžia po zmene. Rozhodnú sa teda ísť do New Yorku za ženou, po ktorej Chris túžil celý svoj život. Road movie kombinuje mnohé prvky z komédií a prank žánru, teda žánru, v ktorom nachytávajú ľudí. Samozrejme, tri hlavné postavy – Chris, Bud a Budova sestra (Tiffany Haddish) – sa riadia scenárom, no dosť aj improvizujú. 

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30

Reakcie okolitých ľudí sú pritom autentické, keďže netušia, že ide o skrytú kameru. Podobne ako Borat aj Bad Trip má akúsi príbehovú kostru. Tá však je absolútne nezaujímavá a ako divákovi ti pôjde výhradne o vtipy. A tie sa podarili na jednotku. Nebudeme ti žiadne spoilovať, no my sme prežili hneď niekoľko záchvatov smiechu.

Domov
Zdieľať
Diskusia