Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2021, 13:37
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Benčík zo Za ľudí naznačuje odchod, ak SaS nebude pokračovať v štvorkoalícii: OĽaNO rieši „detinské vrtochy a zákulisné hry“

POLITIKA JÁN BENČÍK
Uložiť Uložené

Poslanec Ján Benčík zo strany Za ľudí kritizuje v statuse vyjadrenie strany OĽaNO, ktorá reagovala na odchod strany Sloboda a solidarita z vlády.

Poslanec zo Za ľudí Ján Benčík kritizuje stanovisko hnutia OĽaNO, ktoré reaguje na odchod strany SaS z vládnej koalície. Benčík zdôrazňuje, že sa pridáva k postoju Richarda Sulíka, ktorý vyhlásil, že by nikdy nerokoval o trojkoalícii, pretože by to považoval za zradu. „Je podľa mňa nevyhnutné prehlásiť to isté,“ zdôrazňuje poslanec, o ktorom sa v posledných týždňoch hovorilo, že by s veľkou pravdepodobnosťou opustil stranu Za ľudí v prípade, že by pokračovala v koalícii s Igorom Matovičom ako premiérom. 

Odporúčané
Igor Matovič a Richard Sulík idú spraviť obrovskú chybu svojho politického pôsobenia, komentuje situáciu Veronika Remišová Igor Matovič a Richard Sulík idú spraviť obrovskú chybu svojho politického pôsobenia, komentuje situáciu Veronika Remišová 25. marca 2021, 13:19

Benčík kritizuje OĽaNO za slová o tom, že sa Sulík „rozhodol povaliť ďalšiu demokratickú vládu.“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia