Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2021, 21:19
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Donald Trump hlási víťazoslávny návrat. Z Twitteru ho vykopli, tak vytvorí vlastnú sociálnu sieť, kde mu profil nikto nezruší

POLITIKA DONALD TRUMP TWITTER
Uložiť Uložené

Bývalý americký prezident sa chystá na veľkolepý návrat na sociálne siete.

Donald Trump sa po inaugurácii nového prezidenta Joea Bidena stiahol z verejného života. Sociálna sieť Twitter mu zrušila účet, cez ktorý posledné roky takpovediac riadil krajinu, a tak Trump stratil platformu na komunikáciu so svojimi fanúšikmi. Bývalý prezident však neplánuje zostávať v úzadí príliš dlho, pretože podľa jeho hovorcu Jasona Millera chystá veľkolepý návrat na scénu s vlastnou sociálnou sieťou, informuje CNN.

Odporúčané
Igor Matovič je ochotný podať demisiu, ak odídu Sulík, Kolíková, Bittó Cigániková aj Šeliga Igor Matovič je ochotný podať demisiu, ak odídu Sulík, Kolíková, Bittó Cigániková aj Šeliga 21. marca 2021, 19:30

Trump sa chce vrátiť na vlastnej platforme, odkiaľ ho už nikto nebude môcť vyhodiť. Hovorca Jason Miller povedal len toľko, že Trump sa na sociálne siete vráti približne o dva či tri mesiace na vlastnej platforme, ktorá podľa neho priláka desiatky miliónov užívateľov a zmení pravidlá hry.

Domov
Zdieľať
Diskusia