Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2021, 12:07
Čas čítania 1:07
Daniel Mikolášik

Tichá vláda s fašistami je za hranou, mierime do priepasti, reaguje SaS na ministra Naďa. Ten žiada ospravedlnenie

POLITIKA JAROSLAV NAĎ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Jaroslav Naď najprv nevylúčil vládnutie s podporou exkotlebovcov, neskôr nevylúčil ani to, že na Bratislavu padne meteorit.

„Tichá vláda s fašistami je za hranicou. Slovensko je na ceste do priepasti,“ reaguje SaS na nejasné tvrdenie ministra obrany Jaroslava Naďa. Ten totiž pred stredajším rokovaním vlády nevylúčil špekulácie o tom, že Igor Matovič má v pláne udržať sa pri moci vďaka podpore nezávislých poslancov a bývalých členov ĽSNS.

Odporúčané
Keď SaS chce, nech odíde, vyhlásil minister Naď. Informácie o možnej podpore od ex-kotlebovcov nepoprel Keď SaS chce, nech odíde, vyhlásil minister Naď. Informácie o možnej podpore od ex-kotlebovcov nepoprel 17. marca 2021, 8:24

„Minister Naď zašiel svojím vyjadrením priďaleko. Ide o absolútnu túžbu po moci, ak by sa Igor Matovič snažil udržať na čele vlády s podporou skupinky okolo Milana Mazureka. Igor Matovič evidentne chytil maniere podobné Vladimírovi Mečiarovi či Robertovi Ficovi. Tichá vláda s fašistami je za hranicou demokratických princípov,“ tvrdí SaS.

„Apelujeme na poslanecký klub OĽaNO, aby Igorovi Matovičovi tento scenár čo najrýchlejšie vyvrátil. Poslanecký klub SaS je jednotný, lebo dlhodobo robíme hodnotovú politiku, a na takejto vláde Igora Matoviča s Milanom Mazurekom sa podieľať nikdy nebudeme,“ dodáva predseda SaS Richard Sulík a podpredsedovia strany Branislav Gröhling a Karol Galek.

Domov
Zdieľať
Diskusia