Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2021, 22:09
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Rytmus prichádza do Rapíkov starej matere ako odhŕňač snehu. Naživo a bez efektov prezentuje skladbu Musíš mať nádej

Rytmus prichádza do Rapíkov starej matere ako odhŕňač snehu. Naživo a bez efektov prezentuje skladbu Musíš mať nádej
Zdroj: Rytmus/YouTube
HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus si tentokrát požičal auto technických služieb, v zálohe má však aj Porsche.

Rytmus sa vracia so svojou nepravidelnou sériou Rapíky starej matere. Obľúbený formát, v ktorom rapuje staršie skladby zo svojej tvorby, natiahol už na 27 dielov. Tentokrát sa vraciame až do roku 2009, keď uzrel svetlo sveta album Kral. Konkrétne si člen Kontrafaktu vybral skladbu Musíš mať nádej.

Už tradične nechýbajú ani ďalšie dva základné prvky. Rytmus prichádza na vozidle, ktoré väčšina z nás za normálnych okolností nemá možnosť šoférovať.

Teda, pokiaľ nie si zamestnancom technických služieb. Keďže video vznikalo ešte pred pár týždňami, máme možnosť vidieť rapera, ako odhŕňa sneh na špeciálnom aute. Neskôr síce presadne do Porsche, ovládanie pluhu mu však ide veľmi dobre.

Odporúčané
Americký raper s imidžom zlodeja v samoobsluhe. Ako sa $not dostal zo svetových rebríčkov až na Facebook slovenskej polície? Americký raper s imidžom zlodeja v samoobsluhe. Ako sa $not dostal zo svetových rebríčkov až na Facebook slovenskej polície? 15. marca 2021, 9:30

Nechýba ani tradičná „one day with“ rubrika, v ktorej Rytmus vysvetľuje youtuberom z Naked Bananas čaro otužovania. Chalani si kúpanie v ľadovej vode hneď aj skúsili a tušíš správne, že sa môžeš tešiť na poriadnu dávku spontánneho humoru.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia