Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2021, 16:19
Čas čítania 1:24
Dominik Vetrák

Snyder Cut je podľa prvých recenzií oveľa lepší film ako kinoverzia Justice League

Snyder Cut je podľa prvých recenzií oveľa lepší film ako kinoverzia Justice League
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Justice League: Snyder Cut vychádza na HBO Max už vo štvrtok 18. marca.

Zack Snyder natočil pre Warner Bros. film Man of Steel, ktorý sa mu nesmierne podaril, a tak dostal príležitosť natočiť aj Batman v Superman a následne Justice League. Ako v prípade Batman v Superman, tak aj v prípade Justice League sa ale kvalitnejších a dobrých filmov dočkáme až s príchodom rozšírených verzií, takzvaných režisérskych zostrihov. Ten pre Justice League sa volá Snyder Cut a my si ho budeme môcť pozrieť už tento štvrtok 18. marca, keď vyjde na HBO Max.

Odporúčané
10 najlepších športových filmov, ktoré ti v tele rozpumpujú adrenalín 10 najlepších športových filmov, ktoré ti v tele rozpumpujú adrenalín 13. marca 2021, 9:30

Prvotné dojmy kritikov nás lákajú na oveľa lepšiu, funkčnejšiu a zábavnejšiu snímku. Snyder Cut má prepracovanejšie postavy, epickejšie akčné scény a celkovo funguje ako film oveľa lepšie než jeho kinoverzia od Jossa Whedona (pre viac informácií o tom, ako vznikol Snyder Cut a prečo sa Justice League pôvodne nepodarilo, klikaj sem).

Domov
Zdieľať
Diskusia