Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2021, 14:10
Čas čítania 0:33
Adam Novosad

Bitcoin prerazil hranicu 60 000 dolárov. Kryptomena vytvorila ďalší nový rekord

Bitcoin prerazil hranicu 60 000 dolárov. Kryptomena vytvorila ďalší nový rekord
Zdroj: Pexels.com
NEWS BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Kryptomena narástla zrejme vďaka oznámeniam o inštitucionálnych investíciách.

Kryptomena Bitcoin prekonala v sobotu 13. marca svoj doterajší rekord, keď sa jej podarilo preraziť ďalšiu psychologickú hranicu, tentokrát 60-tisíc dolárov.

V úvode víkendu sa hodnota jedného Bitcoinu pohybovala od 59-tisíc až tesne nad 60-tisíc dolárov, pričom práve prekonávanie okrúhlych hodnôt so sebou väčšinou prináša zvýšený tlak predajcov, ktorí chcú cenu potlačiť naspäť nadol.

Odporúčané
Dorota Nvotová bráni z Maldív cestovateľov: Mutácie po Slovensku šíria len sebeckí chrapúni, zodpovední ľudia sedia v karanténe Dorota Nvotová bráni z Maldív cestovateľov: Mutácie po Slovensku šíria len sebeckí chrapúni, zodpovední ľudia sedia v karanténe 13. marca 2021, 11:01

Naposledy sa Bitcoin vyšvihol na rekordnú výšku 58 354 dolárov 21. februára, ale medzitým kryptomena viackrát stratila hodnotu, až kým sa znovu nenadýchla na novú fázu rastu. Od predchádzajúceho rekordu Bitcoin narástol o viac ako 3 percentá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia