Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 10:48
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Ak Matovič nepodá do konca marca demisiu, vybuchovať budú budovy aj autá, píše sa vo výhražnom liste, páchatelia nechcú vyjednávať

NEWS
Uložiť Uložené

TV Joj priniesla reportáž o možnom teroristickom útoku na Slovensku. Výhražný list preveruje polícia aj Slovenská informačná služba.

Neznámi páchatelia podľa zistení TV JOJ adresovali vláde výhražný list, v ktorom požadujú demisiu vlády najneskôr do konca marca 2021. Tvrdia, že nebudú vyjednávať a popisujú, čo plánujú urobiť v prípade, že ich požiadavka nebude splnená. 

Odporúčané
Zablokoval ťa Matovič, lebo si kritizoval? Na tejto stránke nájdeš všetky nové statusy, ktorými riadi krajinu Zablokoval ťa Matovič, lebo si kritizoval? Na tejto stránke nájdeš všetky nové statusy, ktorými riadi krajinu 5. marca 2021, 11:35

„Máme kontakty s adresami aj s tými prechodnými na vás všetkých vrátane vašich rodín, armádnych predstaviteľov a celej zostavy polície. Pre prípad, že tak neučiníte, sme pripravení ísť do krvavého boja za slobodu,“ píše sa vo výhražnom liste, ktorý má TV Joj k dispozícii.

Domov
Zdieľať
Diskusia