Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
5. marca 2021, 11:35
Čas čítania 0:58

Zablokoval ťa Matovič, lebo si kritizoval? Na tejto stránke nájdeš všetky nové statusy, ktorými riadi krajinu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Občianske združenie Mladí vytvorilo stránku, na ktorej si môže pozrieť statusy Igora Matoviča každý, koho premiér na Facebooku zablokoval.

Občianske združenie Mladí stojí za projektom statusyigoramatovica.sk, vďaka ktorému má prístup k príspevkom predsedu vlády na Facebooku každý – vrátane tých, ktorí sociálnu sieť nepoužívajú.

Samozrejme, existuje aj veľká skupina ľudí, ktorí vyjadrili v komentároch svoj názor a dočkali sa zablokovania. Mnohí z nich pritom neporušili pravidlá slušnej debaty, nenadávali, len sa premiérovi nepozdávala ich kritika.

Keďže Igor Matovič často prostredníctvom statusov informuje o dôležitých udalostiach v krajine a miestami ju cez Facebook „riadi“, je vo verejnom záujme, aby k nim mal prístup každý obyvateľ Slovenska, ktorý má o ne záujem. 

„Naším cieľom nie je podporovať akékoľvek politické názory či politikov alebo politické strany, ale poskytnúť prístup k informáciám širokej verejnosti, ktorá o ne doteraz mohla byť ukrátená,“ informuje Marek Mach, predseda občianskeho združenia Mladí.

Domov
Zdieľať
Diskusia