Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 12:44
Čas čítania 1:09
Tímea Krauszová

Mala som tri mŕtvice a infarkt, ostávalo mi len pár minút života, prezradila speváčka Demi Lovato v novom dokumente

HUDBA DEMI LOVATO ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Dvadsaťosemročná hviezda prehovorila prvýkrát o svojom predávkovaní.

„Mala som tri mŕtvice. Mala som infarkt. Doktori hovorili, že mi ostávalo päť až desať minút života,“ hovorí Demi Lovato v novom dokumentárnom filme Dancing With The Devil (Tanec s diablom). Prvýkrát od roku 2018 prehovorila o svojej liečbe zo závislosti od drog, dokument si budeš môcť pozrieť na YouTube 23. marca 2021.

Predávkovala sa do bezvedomia

BBC píše o tom, ako Lovato prehovorila o tejto udalosti po prvý raz. Hviezda kanálu Disney, ktorá neskôr prerazila muzikálmi Camp Rock a odštartovala spevácku kariéru, sa stavia do pozície ambasádorky za duševné zdravie už dlhší čas. Lovato sa v minulosti liečila aj z poruchy príjmu potravy (trpí bulímiou) a okrem toho má aj bipolárnu poruchu. 

V roku 2017 o svojej závislosti prehovorila v dokumentárnom filme, o rok neskôr dokonca vypustila singel Sober (Triezva), v ktorom prezrádza, že po šiestich rokoch opäť prepadla drogám. Len o niekoľko mesiacov neskôr prišla správa o jej predávkovaní. V roku 2018 sa predávkovala vo svojom dome v Los Angeles až do bezvedomia, museli ju previezť do nemocnice.

Domov
Zdieľať
Diskusia