Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2018, 22:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Speváčka Demi Lovato sa mala predávkovať heroínom, previezli ju do nemocnice

HUDBA DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Demi mala v minulosti veľké problémy so závislosťou.

Americký bulvárny portál vie veľmi často správy o známych osobnostiach oveľa skôr, než príde akékoľvek oficiálne potvrdenie. Najnovšie informácie z Los Angeles však rozosmutnia mnohých fanúšikov speváčky Demi Lovato. Zdroje TMZ aj miestna polícia potvrdili, že do nemocnice bola po predávkovaní heroínom prevezená 25-ročná osoba.

 

Příspěvek sdílený Demi Lovato (@ddlovato),

Identifikovali ju ako Demi Lovato, avšak informácie o predávkovaní heroínom neboli potvrdené a TMZ uviedlo, že stav speváčky ako predávkovanie vyzeral. Policajti aj hasiči z Los Angeles zasahovali na ulici Laurel View Dr., lenže momentálne je príliš skoro na špekulácie o tom, čo sa v skutočnosti v dome udialo a ako na tom Demi je po zdravotnej stránke.

Na internete sa okamžite roztrhlo vrece so želaniami skorého uzdravenia, ku ktorým sa pridali aj speváčky Ariana Grande či Bebe Rexha. Demi pritom v minulosti mala dlhodobé problémy s užívaním alkoholu aj drog, pričom abstinovať dokázala viac ako šesť rokov. Vo svojej nedávnej skladbe Sober však priznala, že sa do svojej závislosti znovu dostala.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Posledné informácie zo zámoria hovoria o tom, že Demi lekári úspešne prebrali a speváčka trávi čas na lôžku po boku svojej rodiny. Je pri vedomí a so svojím okolím komunikuje, čo mala potvrdiť aj jej teta Kerissa Dunn, ktorá správu najskôr napísala na sociálne siete a následne zmazala.



Domov
Zdieľať
Diskusia