Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2021, 14:53
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

Bratislavčanka orálne uspokojovala zlodeja pumpy, kým si ho neprišli zobrať policajti. Zabránila tak lúpeži

NEWS BRATISLAVA KRÁDEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Tomu hovoríme odhodlanie.

Bratislavskí policajti informujú o bizarnom prípade z Bratislavy. V noci z utorka na stredu (27. januára) krátko po štvrtej nadránom sa jednu z petržalských púmp rozhodol vykradnúť muž. Do priestorov čerpacej stanice vošiel s požiadavkou, že chce peniaze. Kým zamestnanci privolali políciu, svedkyňa celej udalosti sa rozhodla pomôcť originálnym spôsobom: muža zdržala orálnym sexom.

Odporúčané
Night Stalker vraždil spiacich mužov a znásilňoval ich ženy. Na stehno starenky nakreslil rúžom pentagram Night Stalker vraždil spiacich mužov a znásilňoval ich ženy. Na stehno starenky nakreslil rúžom pentagram 27. januára 2021, 14:30

V úteku mu zabránil sex

Zlodej sa vyhrážal a požadoval peniaze, následne na zamestnanca pumpy aj fyzicky zaútočil údermi do tváre. Podarilo sa mu utiecť do zadnej kancelárie za svojim kolegom, ktorý privolal políciu. Útočníka zamkol v priestoroch pumpy, no podľa informácií TV JOJ ho viac než zamknuté dvere zdržala neznáma mladá žena. Tá zrejme chcela pomôcť zlodeja zadržať až do príchodu policajtov.

Domov
Zdieľať
Diskusia