Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2021, 14:27
Čas čítania 0:24
Viktor Kniš

Vo veku 87 rokov zomrel legendárny americký moderátor Larry King

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Začiatkom januára ho hospitalizovali kvôli koronavírusu.

Vo veku 87 rokov zomrel známy americký moderátor Larry King, informuje BBC. Začiatkom januára ho hospitalizovali s ochorením na koronavírus.

Larry King trpel cukrovkou 2. typu a zároveň mal dlhodobé zdravotné problémy so srdcom. Za svoj život prekonal niekoľko infarktov a v roku 1987 mu voperovali bypass. King v roku 2017 oznámil, že sa podrobil operácii, pri ktorej mu úspešne odstránili nádor z pľúc.

Odporúčané
ZÁZNAM: V týchto okresoch pravdepodobne nebude prebiehať druhé kolo testovania, majú nízku pozitivitu ZÁZNAM: V týchto okresoch pravdepodobne nebude prebiehať druhé kolo testovania, majú nízku pozitivitu 23. januára 2021, 8:02

O dva roky neskôr absolvoval ďalší zákrok v súvislosti so srdcom, informuje CNN.

Známy televízny a rozhlasový moderátor v rokoch 1985-2010 moderoval reláciu Larry King Live na stanici CNN, v ktorej absolvoval rozhovory s viacerými prezidentskými kandidátmi, populárnymi osobnosťami, športovcami, filmovými hviezdami i bežnými ľuďmi.

Larry King
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia