Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 13:44
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Jamesa Bonda znova odložili. Uncharted uvidíme až budúci rok, podobne je na tom celý Hollywood

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Ani rok 2021 nebude pre kiná optimistický.

Článkov o odkladoch premiéry Jamesa Bonda bude na Refresheri pomaly viac ako článkov o traileroch. Smutný obraz doby spôsobenej pandémiou Covid-19 sa nemení ani v čase, kedy vo veľkom začína očkovanie. Rok 2021 bude bude tomu predošlému veľmi podobný. Rúška, lockdowny, zatvorené kiná... 

Fanúšikovia kinematografie jednoducho musia aj naďalej sedieť doma a na kino premiéry zabudnúť. Súčasná situácia nedovoľuje štúdiám poslať svoje novinky a drahé blockbustery do kín, ktoré sú buď vo väčšine prípadov zatvorené alebo v nich nájdeš tak 2 ľudí. 

Odporúčané
Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) 22. januára 2021, 14:30

Aj preto sa odkladajú mnohé očakávané snímky. James Bond je už po tretíkrát odložený, tentoraz na jeseň 2021. Uncharted s Tomom Hollandom nakoniec neuvidíme tento, ale až budúci rok. V čase natáčania dvojky bude nakoniec Holland natoľko starý, že bude môcť hrať Nathana Drakea z hier a fanúšikovia už nebudú musieť byť smutní , že stvárňuje len jeho „detskú“ verziu. 

Z júna na november sa presunulo aj pokračovanie legendárnej série Ghostbusters s podtitulom Afterlife. Očakáva sa, že sa čoskoro odložia aj ďalšie premiéry, ako napríklad Black Widow, ktorú sme mali pôvodne vidieť ešte v máji 2020. Nakoniec ju zrejme neuvidíme ani v máji 2021, na kedy je v súčasnosti naplánovaná premiéra. 

V podstate sa zmier s tým, že do kín pôjdeme na veľké blockbustery niekedy na jeseň a budeme radi, ak sa v nich dovtedy budú premietať aspoň menšie snímky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia