Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2021, 11:48
Čas čítania 0:53
Lukáš Čelka

V Bratislave pribudne 50 mobilných odberných miest: Otestovať sa budeš môcť pred autobusom, trolejbusom alebo električkou

NEWS MHD
Uložiť Uložené

Bratislavský dopravný podnik vyčlenil 50 vozidiel MHD na celoplošné testovanie.

Bratislavský dopravný podnik dnes na svojom Facebooku  informoval, že mestu poskytne 50 vozidiel MHD na celoplošné testovanie. Obyvatelia sa tak budú môcť dať otestovať  v mobilných odberových miestach, ktoré vzniknú vďaka autobusom, trolejbusom a električkám.

Odporúčané
Bratislava zaznamenala nové ohnisko nákazy: Koronavírus sa šíri medzi ľuďmi bez domova Bratislava zaznamenala nové ohnisko nákazy: Koronavírus sa šíri medzi ľuďmi bez domova 21. januára 2021, 10:53


„Mnohé dopravné prostriedky budú dokonalo pripravené už v piatok v noci na testovanie vďaka našim zamestnancom, ktorí zabezpečia do vozidiel materiál potrebný na testovanie a administratívu. Z 50-tich vozidiel bratislavskej MHD určených na testovanie, bude prevažná väčšina kĺbových autobusov," píše dopravný podnik v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia