Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 20:45
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

FOTO: McGregor dorazil na UFC na obrovskej jachte, potom prestúpil do Rolls Royce a odviezol sa do karantény

OSOBNOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Jeden z najslávnejších MMA zápasníkov si užíva luxus a komfort, ktorý si vybojoval nielen v zápasoch, ale aj na sociálnych sieťach.

Conor McGregor sa 23. januára vráti do oktagonu na UFC 257, kde sa stretne s Američanom Dustinom Poirierom. Populárny zápasník absolvoval tréningový kemp v Dubaji, odkiaľ sa teraz previezol do dejiska na zápasnícky ostrov v Abú Zabí vo veľkom štýle. Aj keď už jednu menšiu jachtu vlastní, prenajal si obrovské luxusné plavidlo, ktorým sa priviezol až tesne k Etihad Arene. 

Odporúčané
Separ o koronavíruse: Je to zvláštna choroba, 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny zle, teplota skáče z 39 na 36,5 Separ o koronavíruse: Je to zvláštna choroba, 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny zle, teplota skáče z 39 na 36,5 20. januára 2021, 9:23

Luxusom sa pochválil na sociálnej sieti, kde zverejnil fotky z meditácie na palube. Následne sa presunul do hotela na vozidle luxusnej značky Rolls Royce. Všetky aktivity si zápasník užíval výhradne bez trička, avšak tam, kde to bolo potrebné, si nasadil rúško.

Domov
Zdieľať
Diskusia