Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2021, 9:23
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Separ o koronavíruse: Je to zvláštna choroba, 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny zle, teplota skáče z 39 na 36,5

OSOBNOSTI SEPAR
Uložiť Uložené

Raper Separ sa nedávno nakazil koronavírusom. Jeho priebeh nepatrí medzi naľahšie, zvláda ho však v rámci možností dobre. Na Instagrame popísal svoje príznaky.

Separ sa pred pár dňami nakazil ochorením Covid-19. Vzhľadom k tomu, že len nedávno prekonal rakovinu, fanúškov pochopiteľne zaujímalo, ako sa po zdravotnej stránke cíti. 

 
Na Instagrame preto zverejnil vysvetlenie, v ktorom popisuje typické príznaky koronavírusu, ako aj mnohí iní pacienti. Základnou charakteristikou v jeho prípade je striedanie dobrých a zlých momentov. 

 
„Je to veľmi zvláštna choroba, ktorá nemá žiadnu kontinuitu, je to skákanie zo zlého do dobrého, z 39 na 36,5, z bolesti kĺbov na žiadnu bolesť. Z enormnej bolesti hlavy na žiadnu bolesť, ja nechápem, skáče to hore-dole je to už tak 4 dni a je to stále rovnaké. 5 hodín mi je dobre, 4 hodiny mi je zle, 3 hodiny mi je dobre, hodinu mi je zle,” konštatuje Separ. 

 
Dodáva, že aj napriek predchádzajúcej diagnóze a náročnej liečbe sa cíti relatívne dobre, čo je pre všetkých jeho fanúšikov najdôležitejšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia