Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Footshop.
22. januára 2021, 12:09
Čas čítania 1:10
Sponzorovaný obsah

Puma predstavuje tenisky pre všetky módne rebelky. Kombinujú high fashion a aktívny životný štýl

MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Nesplývaš s davom a miluješ pohodlie? Tieto tenisky sú ako stvorené pre teba.

Puma sa rozhodla potešiť všetky milovníčky street štýlu a pohodlnej obuvi. Predstavila dva nové modely tenisiek, ktoré rozširujú kolekciu Fashion Rebels. K existujúcemu modelu Kyron, sa pridali Hedra a Eris. Dva nové modely predviedla ambasádorka a známa modelka Winnie Harlow. 

Modelka Winnie Harlow v modeli Eris
Modelka Winnie Harlow v modeli Eris Zdroj: Puma

Ako je jasné z názvu kolekcie Fashion Rebels, je stvorená pre módnych rebelov, vodcov svorky, ktorí sú sebavedomí, majú svoj vlastný štýl a neboja sa ukázať svoju divokú stránku. Táto obuv by nemala chýbať žiadnym inovatívnym, progresívnym, módnym dievčatám, ktoré obľubujú high fashion s trúfalým, drzým štýlom. Dizajny sú inšpirované archívnymi modelmi tenisiek Puma doplnené o high fashion prvky.

Prezeraj ponuku tenisiek Puma

Teniskám dominuje tlmená farebná paleta a nemožno im odoprieť dizajn inšpirovaný bežeckými teniskami, čo môžeme vidieť aj na špičke. Čo sa týka použitých materiálov, ide o kombináciu semišu a kože. Ambasádorka a módna ikona Winnie Harlow sa vyjadrila, že rada spája high fashion a bežecký štýl a práve nové modely z kolekcie Fashion Rebels, sú na to ako stvorené.

Modely z kolekcie Fashion Rebels od Puma
Modely z kolekcie Fashion Rebels od Puma Zdroj: Puma

Úplne nový model Hedra dodáva street štýlu vďaka svojmu robustnému vzhľadu dotyk avantgardy. Dali by sa tiež označiť ako chunky sneakers, preto si ich určite zamilujú všetky dámy, ktoré majú rady masívnejšie a výrazné tenisky.

Chcem tenisky Hedra
Nový model tenisiek Hedra z kolekcie Fashion Rebels
Nový model tenisiek Hedra z kolekcie Fashion Rebels Zdroj: Puma

Kyron debutoval minulé leto ako prvý model kolekcie s uzavretým zvrškom zo sieťoviny a semišovým prekrytím. Ten je oproti modelu Hedra minimalistickejší, nielen čo sa týka dizajnu, ale aj farieb. Podobne si však zachováva prvok bežeckej obuvi na špičke tenisky. Červené prešívanie a kontrastné detaily mu dodávajú mierny retro vzhľad. 

Model Kyron
Model Kyron Zdroj: Puma

Ešte viac minimalistický je však model Eris. Zo všetkých troch modelov tejto kolekcie sa jedná o tie najelegantnejšie, no zostáva tu športový prvok, ktorým je výraznejšia špička. Svojim dizajnom sú ideálne k akémukoľvek outfitu a potešia hlavne dámy, ktoré rady volia menej výraznú obuv. 

Chcem tenisky Eris
Minimalistický model Eris
Minimalistický model Eris Zdroj: Puma
Winnie Harlow s modelom Kyron na nohách
Winnie Harlow s modelom Kyron na nohách Zdroj: Puma
Domov
Zdieľať
Diskusia