Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2021, 14:30
Čas čítania 10:08
Jakub Paulík

Zranenie pri natáčaní lesbického sexu či neželaná erekcia. Takto vzniklo 10 výrazných sexuálnych scén zo seriálov na Netflixe

Zranenie pri natáčaní lesbického sexu či neželaná erekcia. Takto vzniklo 10 výrazných sexuálnych scén zo seriálov na Netflixe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY EROTICKÉ SCÉNY NETFLIX SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pre niekoho je natáčanie nahoty bezproblémové, no iní sa pri tom zapotia.

Či už ide o hollywoodske hviezdy alebo o menej známych hercov, väčšina z nich si počas kariéry prejde natáčaním erotických scén. Niektorí s nimi nemajú absolútne žiaden problém a na pľaci sa cítia komfortne. Pre iných sú však erotické zábery veľmi nepríjemné a ocenia preto pomoc koordinátora intimity, ktorý zabezpečí, aby všetko prebehlo v poriadku.

Nahota a sex patria k životu aj filmovému priemyslu, a tak len málokto zo slávnych hercov môže povedať, že sa pred divákmi ani raz neodhalil. Do článku sme vybrali 10 výnimočných erotických scén zo seriálov, ktoré nájdeš na streamovacej platforme Netflix. Pozreli sme sa pri nich na to, ako jednotlivé zábery vznikali a aké nepríjemné alebo naopak pozitívne skúsenosti pri nich herci a herečky nabrali.

Pozor, článok môže obsahovať spoilery.
Odporúčané
Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? 26. januára 2020, 9:33
V tomto článku si prečítaš:
  • Ako si Aimee Lou Wood zo Sex Education užíva natáčanie erotických záberov
  • Prečo herečka Yennefer zo Zaklínača trvá na tom, aby ju pri nahých scénach nezastupovala dvojníčka
  • Ako sa herečka zo seriálu Orange Is the New Black zranila pri natáčaní lesbickej scény
  • Pri ktorej scéne dostal Henry Cavill neželanú erekciu a ako na ňu reagoval
  • Prečo sú podľa herečky zo Sense8 sexuálne scény v seriáli extrémne dôležité

Sex Education

Seriál od showrunnerky Laurie Nunn Sex Education, ako už z názvu vyplýva, rozhodne nešetrí množstvom erotických scén. V priebehu dvoch sérií tvorcovia natočili imitáciu sexu s heterosexuálnym párom, homosexuálnym párom (ženy i muži), súlož mladých párov aj starých a tiež masturbáciu.

Erotické scény v seriáli vznikajú pod dohľadom koordinátora intimity, ktorý sa stará o to, aby nakrúcanie intímnych scén prebehlo k spokojnosti umelcov aj režiséra. Viac sa o tejto pracovnej pozícii dočítaš v našom článku. V seriáli si mohol vo viacerých sexuálnych záberoch vidieť napríklad herečku Aimee Lou Wood.

Sex Education
Sex Education Zdroj: Netflix

Aimee si pri práci na Sex Education veľmi pochvaľuje vždy do detailov pripravovanú choreografiu intímnych scén. Seriálovú súlož v Sex Education nepovažuje za žiadne trápenie, ale naopak zábavu, uvádza Metro. Herečka navyše vďaka erotickým scénam dokáže plnohodnotnejšie pochopiť správanie svojej postavy. „Považujem ich za skutočne užitočné, pretože so svojou postavou trávite veľa času,“ vysvetľuje Aimee.

Odporúčané
Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor) Dajana maľuje erotické obrazy: Už na základnej škole som kreslila sexy dievčatá v minisukniach. Učitelia ma hrešili (Rozhovor) 18. marca 2024, 18:00

Herečka tvrdí, že spôsob, akým si ľudia užívajú sex, veľmi napovedá o ich osobnosti. Natáčanie erotických scén jej v seriáli nerobí problém napriek tomu, že sa hneď v úvodnej časti divákom odhalila úplne nahá. Vo veľkej miere za to vraj vďačí práci koordinátorov intimity. Tí podľa jej slov vytvárajú bezpečné prostredie a veľmi efektívnu choreografiu jednotlivých úkonov.

Zaklínač

Poľský spisovateľ Andrzej Sapkowski sa do svojich kníh o zaklínačovi Geraltovi nebál zakomponovať množstvo erotiky a podobne na tom boli aj hry od štúdia CD Projekt Red. Asi nikoho preto neprekvapilo, že sa aj v seriáli od Netflixu nachádza množstvo erotických záberov. Vo viacerých z nich sa odhalila i 24-ročná sympatická herečka Anya Chalotra.

Odporúčané
Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans 17. januára 2021, 14:30

Tá v seriáli stvárnila jednu z hlavných postáv – čarodejnicu Yennefer. V prvej scéne, v ktorej je nahá a súloží s čarodejníkom Istreddom (Royce Pierreson), ju pritom zaskakovala dvojníčka. Urobila to však prvý a posledný raz. Anye Chalotre sa totiž nepozdávalo, že by mal erotické scény s jej postavou natáčať niekto iný.

Zaklínač
Zaklínač Zdroj: Netflix

Na sexuálne scény som mala dvojníčku, ktorá bola vždy prítomná. Ale nevyužívala som ju. Urobila som to iba pri prvej sexuálnej scéne, pretože som si veľmi rýchlo uvedomila, že sa necítim dobre, keď niekto iný stvárňuje Yennefer. Je to stále hranie, no nie?“ cituje jej slová The Sun.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 93525 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa natáčala erotika v úspešnej novinke Bridgerton
  • Čo hovoria herci zo seriálu Elite na nakrúcanie „trojky“
  • Ako vníma seriálová Xena (Lucy Lawless) svoju nahotu v Spartacusovi a čo na ňu vraví jej manžel (producent seriálu)
  • Prečo Orlandovi Bloomovi, ktorý sa v seriáli Easy objavil „v trojke“, nevadí natáčať nahé scény
  • Ako sa Zoe Levin z Bonding pri BDSM scénach naučila narábať s bičom
Späť
Zdieľať
Diskusia