Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. januára 2021, 14:30
Čas čítania 10:08
Jakub Paulík

Zranenie pri natáčaní lesbického sexu či neželaná erekcia. Takto vzniklo 10 výrazných sexuálnych scén zo seriálov na Netflixe

Zranenie pri natáčaní lesbického sexu či neželaná erekcia. Takto vzniklo 10 výrazných sexuálnych scén zo seriálov na Netflixe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY EROTICKÉ SCÉNY NETFLIX SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pre niekoho je natáčanie nahoty bezproblémové, no iní sa pri tom zapotia.

Či už ide o hollywoodske hviezdy alebo o menej známych hercov, väčšina z nich si počas kariéry prejde natáčaním erotických scén. Niektorí s nimi nemajú absolútne žiaden problém a na pľaci sa cítia komfortne. Pre iných sú však erotické zábery veľmi nepríjemné a ocenia preto pomoc koordinátora intimity, ktorý zabezpečí, aby všetko prebehlo v poriadku.

Nahota a sex patria k životu aj filmovému priemyslu, a tak len málokto zo slávnych hercov môže povedať, že sa pred divákmi ani raz neodhalil. Do článku sme vybrali 10 výnimočných erotických scén zo seriálov, ktoré nájdeš na streamovacej platforme Netflix. Pozreli sme sa pri nich na to, ako jednotlivé zábery vznikali a aké nepríjemné alebo naopak pozitívne skúsenosti pri nich herci a herečky nabrali.

Pozor, článok môže obsahovať spoilery.
Odporúčané
Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? 26. januára 2020, 9:33
V tomto článku si prečítaš:
  • Ako si Aimee Lou Wood zo Sex Education užíva natáčanie erotických záberov
  • Prečo herečka Yennefer zo Zaklínača trvá na tom, aby ju pri nahých scénach nezastupovala dvojníčka
  • Ako sa herečka zo seriálu Orange Is the New Black zranila pri natáčaní lesbickej scény
  • Pri ktorej scéne dostal Henry Cavill neželanú erekciu a ako na ňu reagoval
  • Prečo sú podľa herečky zo Sense8 sexuálne scény v seriáli extrémne dôležité

Sex Education

Seriál od showrunnerky Laurie Nunn Sex Education, ako už z názvu vyplýva, rozhodne nešetrí množstvom erotických scén. V priebehu dvoch sérií tvorcovia natočili imitáciu sexu s heterosexuálnym párom, homosexuálnym párom (ženy i muži), súlož mladých párov aj starých a tiež masturbáciu.

Erotické scény v seriáli vznikajú pod dohľadom koordinátora intimity, ktorý sa stará o to, aby nakrúcanie intímnych scén prebehlo k spokojnosti umelcov aj režiséra. Viac sa o tejto pracovnej pozícii dočítaš v našom článku. V seriáli si mohol vo viacerých sexuálnych záberoch vidieť napríklad herečku Aimee Lou Wood.

Sex Education
Sex Education Zdroj: Netflix

Aimee si pri práci na Sex Education veľmi pochvaľuje vždy do detailov pripravovanú choreografiu intímnych scén. Seriálovú súlož v Sex Education nepovažuje za žiadne trápenie, ale naopak zábavu, uvádza Metro. Herečka navyše vďaka erotickým scénam dokáže plnohodnotnejšie pochopiť správanie svojej postavy. „Považujem ich za skutočne užitočné, pretože so svojou postavou trávite veľa času,“ vysvetľuje Aimee.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Herečka tvrdí, že spôsob, akým si ľudia užívajú sex, veľmi napovedá o ich osobnosti. Natáčanie erotických scén jej v seriáli nerobí problém napriek tomu, že sa hneď v úvodnej časti divákom odhalila úplne nahá. Vo veľkej miere za to vraj vďačí práci koordinátorov intimity. Tí podľa jej slov vytvárajú bezpečné prostredie a veľmi efektívnu choreografiu jednotlivých úkonov.

Zaklínač

Poľský spisovateľ Andrzej Sapkowski sa do svojich kníh o zaklínačovi Geraltovi nebál zakomponovať množstvo erotiky a podobne na tom boli aj hry od štúdia CD Projekt Red. Asi nikoho preto neprekvapilo, že sa aj v seriáli od Netflixu nachádza množstvo erotických záberov. Vo viacerých z nich sa odhalila i 24-ročná sympatická herečka Anya Chalotra.

Odporúčané
Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans 17. januára 2021, 14:30

Tá v seriáli stvárnila jednu z hlavných postáv – čarodejnicu Yennefer. V prvej scéne, v ktorej je nahá a súloží s čarodejníkom Istreddom (Royce Pierreson), ju pritom zaskakovala dvojníčka. Urobila to však prvý a posledný raz. Anye Chalotre sa totiž nepozdávalo, že by mal erotické scény s jej postavou natáčať niekto iný.

Zaklínač
Zaklínač Zdroj: Netflix

Na sexuálne scény som mala dvojníčku, ktorá bola vždy prítomná. Ale nevyužívala som ju. Urobila som to iba pri prvej sexuálnej scéne, pretože som si veľmi rýchlo uvedomila, že sa necítim dobre, keď niekto iný stvárňuje Yennefer. Je to stále hranie, no nie?“ cituje jej slová The Sun.

Vo všetkých ďalších erotických záberoch sa tak už objavila samotná herečka. So štábom sa dohodla, ako dané zábery nakrútiť tak, aby sa cítila komfortne a tvorcovia dostali to, čo požadujú. Vo Witcherovi zaklínača Geralta stvárňuje Henry Cavill, ktorý sa síce v prvej sérii neodhalil, no s natáčaním erotických záberov má vďaka seriálu Tudorovci bohaté skúsenosti.

The Tudors

Anglický kráľ Henrich VIII. sa okrem iného do histórie zapísal hlavne pre svoj boj s Vatikánom. V seriáli Tudorovci uvidíme aj jeho značný sexuálny apetít, ktorý v priebehu 4 sérií zaistil množstvo erotických scén. V Tudorovcoch kráľa Henricha VIII. zosobňoval Jonathan Rhys Meyeres, ktorý vyhlásil, že mu sexuálne scény nerobili žiaden problém. Pri jeho vypracovanej postave mu skrátka nevadilo, keď sa musí kvôli práci vyzliecť.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme 6. apríla 2024, 10:00

Starám sa o seba tak, aby som sa kvôli svojmu telu necítil neisto. Ked sa začne natáčať, nesmiete len tak postávať. No v momente, keď sa povie strih, zahalíte svoju kolegyňu a pokusíte sa byť maximálnym džentlmenom. Vždy sa cítim veľmi komfortne. Sú aj horšie veci, ktoré by ste mohli robiť počas daždivého dňa v Dubline, než skočiť do postele s krásnou herečkou,“ povedal Jonathan Rhys Meyeres pre Parade.

Tudorovci
Tudorovci Zdroj: BBC Two/Showtime/Netflix

Ďalšou hviezdou seriálu bol aj Henry Cavill (postava Charlesa Brandona), ktorého poznáš predovšetkým ako nového Supermana či zaklínača Geralta. Zahral si ale tiež v akčnom filme The Man from U.N.C.L.E. a stvárnil jednu z vedľajších úloh v Mission: Impossible - Fallout. Cavill sa podobne ako Jonathan Rhys Meyeres dlhé roky stará o svoju postavu a dobrú fyzickú kondíciu, no napriek tomu natáčanie sexuálnych scén považuje za nepríjemné.

Za jeho postojom môže stáť nepríjemná príhoda, pri ktorej by sa väčšina mužov prepadla od hanby pod zem. Henry Cavill sa pre E News priznal, že mal počas natáčania jednej zo sexuálnych scén erekciu. „Stalo sa mi to iba raz a bolo to veľmi trápne,“ povedal. Podľa herca malo ísť o záber s polohou na koníka“, pri ktorej si Cavillova kolegyňa na herca obkročmo sadla.

V podstate sa o mňa celého trela a ehm... trocha mi stvrdol,“ priznal zahanbene. Neuľahčil mu to ani výzor kolegyňe, ktorú príroda celkom obdarila. Cavill jej prsia označil za „veľkolepé“. Aj keď je podobný incident z ľudského pohľadu úplne pochopiteľný, Cavill si so sklonenou hlavou sypal popol na hlavu. Musel som sa následne poriadne ospravedlniť, dodal k veci. Podľa herca to bolo neprijateľné a v profesionálnom hereckom prostredí by sa podobné veci nemali stávať. 

Orange Is the New Black

Seriál z väzenského prostredia žien nie je rozhodne určený pre homofóbov. Je pravdou, že by sme v ňom našli aj viacero  sexuálnych scén heterosexuálnych párov, no podstatnú časť tvoria erotické hry nežného pohlavia. Keďže sa príbeh Orange Is the New Black odohráva (hlavne, ale nielen) za mrežami väzenia, viaceré erotické scény pôsobia naozaj drsne a od romantického milovania majú na kilometre ďaleko.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v apríli 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v apríli 2024 3. apríla 2024, 9:30

Jedna z ústredných herečiek Taylor Schilling v seriáli zosobňuje postavu Piper. Pre filmový portál Collider sa v rozhovore rozpovedala aj o tom, ako sa jej pracovalo na projekte s hŕbou erotických scén. „Verím v túto show a v príbeh, ktorý rozprávame. Mala som pocit, že nahé scény za to stáli,“ vyjadrila sa.

V obdobných scénach ako v seriáli sa herečka podľa vlastných slov dovtedy nikdy neukázala, a tak to pre ňu nebolo vôbec ľahké. Nahotu v Orange Is the New Black však nepovažuje za prvoplánovú a ani za príliš sexualizovanú. Niektoré scény majú pôsobiť dráždivo, no iné sú podľa herečky veľmi desivé.

Orange Is the New Black
Orange Is the New Black Zdroj: Netflix

Keď do väzenskej sprchy totiž nabehnú trestankyne, ktoré chcú jednej z postáv ublížiť, v zábere síce nechýba nahota, no jej zámerom určite nie je vzrušenie. „Mnohé zo scén sú skutočne desivé a surové. V tom ich považujem za zaujímavé. V seriáli sa odhaľujú prsia pri množstve rôznych situácií,“ nechala sa počuť.

Niektoré scény boli natoľko tvrdé, že pri nich došlo k zraneniu. V jednej z nich sa postavy herečiek Taylor Schilling (Piper) a Laury Prepon (Alex) oddávali agresívnemu druhu sexu, pri ktorom sa Taylor pri vyzliekaní nechtiac porezala na tvári so štítkom s označením identity väzňa. Tento drobný úraz nakoniec zakomponovali aj do seriálu a Piper zostala na líci menšia jazva.

Odporúčané
Robert Rosenberg: Získal som toľko porno Oscarov, že som si už pripadal ako Karel Gott. Všetky som napokon rozdal (Rozhovor) Robert Rosenberg: Získal som toľko porno Oscarov, že som si už pripadal ako Karel Gott. Všetky som napokon rozdal (Rozhovor) 19. januára 2020, 10:11

Sense8

Na Sense8 sa mimo iných tvorcov podieľali aj sestry Lilly a Lana Wachowské, ktorých preslávila trilógia Matrix. Seriál podobne ako Orange is the New Black ukazuje nielen heterosexuálne páry, ale tiež homosexuálov, skupinové orgie či erotické scény s transrodovou ženou menom Nomi Marks, ktorú hrá transrodová herečka Jamie Clayton.

Freema Agyeman, ktorá v Sense8 stvárňuje postavu Amanity Caplan, považuje sexuálne scény v Sense8 za veľmi podstatné. Pre ľudí je v poriadku pozerať šialené násilie, ale nie tú najprirodzenejšiu vec na svete. Je to dôležité, pretože to musíme normalizovať a dať ľudom vedieť, že je v poriadku sa na to pozerať, je v poriadku sa cítiť sexi a je v poriadku mať sex,“ objasňuje prítomnosť množstva erotických scén v seriáli. „Sex je vec, ktorú máme všetci spoločnú,“ cituje jej slová portál Pride.

Sense8
Sense8 Zdroj: Netflix

Brian J. Smith hrá v seriáli postavu Willa Gorskiho a tvrdí, že milovanie medzi postavami Nomi a Amanitou počas ohňostroja považuje za jednu zo svojich najobľúbenejších scén. „Je to tak sladký a erotický okamih. Niečo na ňom je. Keď do toho hrá skladba Keep It Close od Seven Lions, vždy ma to úplne odrovná,“ tvrdí.

Odporúčané
Prečo ejakulujeme zo snov? Väčšina mladých mužov sa za polúciu hanbí a je pre nich tabu, tvrdí odborník Prečo ejakulujeme zo snov? Väčšina mladých mužov sa za polúciu hanbí a je pre nich tabu, tvrdí odborník 1. apríla 2024, 14:30

Sexuálne scény sú pre každého herca veľkou výzvou, no podľa Maxa Riemelta (postava Wolfganga Bogdanowa) ich tieto skúsenosti pri natáčaní zároveň veľmi spojili. „Prechádzame si tým spoločne a čím viac toho spoločne prežijeme, tým väčšmi sa k sebe pútame a navzájom spoznávame,“ povedal pre uInterview.

Bridgerton

Novinka Bridgerton z konca minulého roka krátko po svojej premiére začala lámať rekordy sledovanosti a obľúbili si ju aj slovenskí diváci. Začiatkom januára u nás vyskočila na prvé miesto najsledovanejších seriálov od Netflixu.

Sexuálnych scén by sme v seriáli našli množstvo, no oproti vyššie spomínaným projektom sú natočené naozaj decentne – tak ako sa patrí na aristokratov, ktorí v Bridgerton predstavujú hlavné postavy.

Herečka Phoebe Dynevor hrajúca Daphne pri nakrúcaní ocenila prácu koordinátora intimity, ktorý im pomohol, aby erotické zábery boli čo najkvalitnejšie. „Som na tieto scény veľmi hrdá. Pracovali sme naozaj tvrdo na tom, aby pôsobili autenticky,“ povedala pre E! News.

Bridgerton
Bridgerton Zdroj: Netflix

Herečku teší, že sexuálne scény jej postavy mali svoje opodstatnenie a nenatáčali ich iba preto, aby prilákali divákov na nahotu. „Sú tam preto, aby rozprávali príbeh sexuálneho prebudenia, ktoré Daphne zažíva a myslím, že to je pre jej dejovú líniu obzvlášť dôležité,“ uviedla.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom 30. marca 2024, 10:30

Showrunner Chris Van Dusen uviedol, že prostredie natáčania sexuálnych scén bolo úplne bezpečné a nenechávali v ňom žiaden priestor na improvizáciu. Všetci herci presne vedeli, čo majú robiť, vďaka čomu sa cítili pri natáčaní erotických momentov komfortnejšie. „Na tieto scény sa pripravila náročná choreografia podobne ako pri akčných sekvenciách, v štýle – tvoja ruka ide sem, tvoja noha tam. Všetci to mali skutočne dobre nacvičené,“ prezradil. Našu recenziu na Bridgerton si môžeš prečítať tu.

Elite

V Elite sledujeme študentov zo špičkovej súkromnej školy, ktorých rodičia majú na to, aby svojim deťom dopriali to najlepšie vzdelanie. Po príchode chudobnejšej trojice, ktorá sa dostane na školu vďaka štipendiu, sa rozbehne príbeh plný tajomstiev, intríg a sexu.

Postava herečky Ester Expósito menom Carla chodila v seriáli s Polom, ktorého stvárňuje Álvaro Rico. Tí spoločne s Christianom (Miguel Herrán) vytvoria prvej sérii milostný trojuholník. Ester Expósito pre Express prezradila, že jej natáčanie takýchto dráždivých scén vôbec neprekážalo a naopak si ich pochvaľovala. Expósito uviedla, že sa pri natáčaní z trojice hercov „stali veľmi dobrí priatelia“.

Elite
Elite Zdroj: Netflix

Problém s natáčaním trojky nemá ani Álvaro Rico. Ten sa so svojou postavou Pola ocitol neskôr v obdobnej scéne s hercami Georginou Amorós (postava Cayetana) a Jorgem Lopezom (Valerio). K erotickým scénam pristupuje ako úplný profesionál a určite sa nimi nenecháva vyviesť z miery. „Nikdy ma to veľmi netrápilo. Keď som prišiel na pľac a videl som, že sa ide natáčať sexuálnu scéna, vnímal som to presne tak, ako keby išlo o scénu na školskej chodbe,“ cituje jeho slová L Zeitung

Odporúčané
12 pornohviezd nám prezradilo, čo najšialenejšie zažili na pľaci (ANKETA) 12 pornohviezd nám prezradilo, čo najšialenejšie zažili na pľaci (ANKETA) 27. marca 2024, 12:30

Zo sexuálnych scén som sa naučil, že kľúčové je mať dôverou vo vášho partnera, dohodnúť sa na zábere s režisérom a nakrútiť scénu podľa choreografie,“ dodal k veci. Nie každý to však zvláda tak dobre ako Ester Expósito a Álvaro Rico. Viacerí herci sa naopak priznali, že sa pri natáčaní erotických scén necítia komfortne napriek tomu, že už s nimi majú bohaté skúsenosti.

Spartacus

V Spartacusovi jednu z hlavných postáv stvárňuje Lucy Lawless, ktorú väčšina divákov pozná zo seriálu Xena. Herečka tvrdí, že jej nahé scény až tak neprekážajú a dá sa na ne ako tak zvyknúť, pokiaľ v nich nemusí mať sex, povedala pre Collider.

Erotické scény s Lucy Lawless, ktorá hrá postavu Lucretie, patria pritom medzi tie, ktoré môžu byť pre divákov ťažko stráviteľné. V jednej z nich napríklad Lucretia vedie rozhovor so svojím manželom Quintusom Lentulusom Batiatusom (John Hannah), počas ktorého ju rukou uspokojuje jej otrokyňa a jej mužovi poskytuje iná žena orálny sex. V podstate im tak robia sexuálnu predohru.

Spartacus
Spartacus Zdroj: Netflix

Po krátkej chvíli dvojicu „sexuálnych pracovníkov“ pošlú preč a začnú si užívať spoločný sex. Pri ňom ich jeden z otrokov ovieva a ostatní sa iba nemo prizerajú. Takýchto záberov, ktoré sú pre hercov určite veľmi náročné, by sme však v seriáli našli množstvo.

Kuriozitou je, že jeden z výkonných producentov Robert Tapert je herečkin manžel. Ten však prekvapivo s jej erotickými scénami nemá žiaden problém, práve naopak. V natáčaní sexuálnych záberov ju podporuje, no priamo pri ich tvorbe sa na pľaci radšej nezúčastňuje, informoval Digital Spy. Podľa herečky by tak iba zbytočne vytváral trápnu atmosféru.

Odporúčané
10 výborných seriálov na sledovanie v karanténe: Zákulisie pornopriemyslu zmení tvoj pohľad na sex 10 výborných seriálov na sledovanie v karanténe: Zákulisie pornopriemyslu zmení tvoj pohľad na sex 4. apríla 2020, 15:48

Bonding

Študentka psychológie Tiff stvárnená herečkou Zoe Levin si pri škole privyrába ako dominatrix. Pracuje s klientmi, ktorých požiadavky sú častokrát pomerne bizarné. Okrem klasického zväzovania či fyzického ubližovania si napríklad jeden muž v seriáli zaplatil za to, aby ho Tiffin spolupracovník Pete (Brendan Scannell) pomočil. Zábery v seriáli nie sú príliš explicitné, no konzervatívnejší divák by sa pri nich poriadne červenal.

Veľká časť šou je o tom, ako môže byť BDSM oslobodzujúce, pretože naša kultúra vytvára okolo sexu toľko hanby, najmä ak ide o výstredný a hravý sex,“ myslí si Zoe Levin. Herečka pre New York Post povedala, že práca na Bonding bola pre ňu výzvou.

V seriáli sa síce neodhalila nahá, ale ako dominatrix sa obliekala do dráždivých kostýmov a spĺňala svojim klientom veľmi netradičné priania. „Ukazovať akýkoľvek druh sexuality pred veľkou skupinou ľudí je desivé,“ prezradila.

Bonding
Bonding Zdroj: Netflix

V rozhovore pre TV Insider sa rozpovedala o tom, že pred Bonding toho o BDSM vedela skutočne málo. Videla však dokument od Netflixu s názvom Hot Girls Wanted, po ktorom sa začala zaujímať o pozadie práce v sexuálnom priemysle.

Keďže boli BDMS praktiky pre herečku v jej súkromnom živote veľkou neznámou, pri natáčaní sa musela napríklad naučiť, ako správne narábať s bičom. „Dosť som sa v tom zlepšila,“ povedala herečka. Prvýkrát sa s bičom pritom vraj stretla až pri natáčaní. Ako pracuje domina v reálnom živote sa dočítaš v jednom z našich starších rozhovorov.

Odporúčané
Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) 29. apríla 2019, 18:53

Easy

Obyvatelia Chicaga si skutočne radi užívajú sexuálne hry akéhokoľvek druhu. Teda aspoň podľa seriálu Easy, v ktorom sa objavili aj populárny Orlando Bloom či svetoznáma modelka Emily Ratajkowski. BDSM, trojka, epxlicitný záber na stoporený penis... nájdeš tu skrátka všetko. Zrejme aj to, čo si vidieť ani nechcel.

Karley Sciortino si v jednej z epizód zahrala prostitútku menom Sally a posteľová scéna, v ktorej sa objavila, pôsobila skutočne autenticky.  Diváci v nej mali možnosť vidieť erekciu jej hereckého kolegu či vzájomnú masturbáciu.

Podľa Karley Sciortino časť tejto scény musela byť predstieraná, niektoré veci sa však nedali iba hrať. Herci sa navzájom dotýkali a erekcia herca bola teda prirodzenou reakciou, vďaka ktorej pôsobí scéna skutočne uveriteľne. „Moji rodičia to videli a neboli veľmi šťastní,“ priznala Karley Sciortino v diskusii s moderátorom Scottom Rogowskym.

Easy
Easy Zdroj: Netflix

Tvorcom sa okrem menej známych umelcov podarilo do seriálu dostať aj Orlanda Blooma alias Legolasa z trilógie Pán prsteňov. Ten si so svojou seriálovou manželkou (herečka Malin Akerman) prizval prostredníctvom Tinderu do postele ďalšiu ženu (Kate Miucci).

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Hviezda ako Orlando Bloom určite nie je odkázaná na nahé seriálové scény, a tak mohol túto rolu pokojne odmietnuť. S nahotou však herec zrejme nemá žiadne problémy, čomu nasvedčuje aj kriminálna dráma Zulu z roku 2013, v ktorej sa tiež objavil v „Adamovom rúchu“.

Aby však vyzeral v snímke dobre, musel na svojej postave poriadne zapracovať. „Pre tento film som sa dostal do najlepšej formy vo svojom živote. Bolo celkom zábavné prechádzať sa po pľaci a vidieť členov štábu, ako odvracajú oči, zaspomínal si na nakrúcanie Bloom. Pri natáčaní nahých scén sa podľa vlastných slov cítil komfortne.

Domov
Zdieľať
Diskusia