Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 18:51
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Warner Bros. chce, aby Wonder Woman súťažila o všetkých 15 Oscarov. Smeje sa z nich celý svet

FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Tohtoročné odovzdávanie Oscarov bude kvôli menšiemu počtu nových filmov veľmi zaujímavé.

ComicBook.com informuje, že Warner Bros. predložili návrh na posúdenie Wonder Woman 1984 vo všetkých 15 kategóriách na tohtoročných Oscaroch. Inými slovami to znamená, že si myslia, že by Wonder Woman mala byť nominovaná v kategóriách, ako najlepší film, najlepší ženský herecký výkon v hlavnej role, najlepší scenár či najlepšie vizuálne triky. 

Wonder Woman 1984 bol fajn komiksový film. Niektorým sa páčil viac, iným menej ako prvá časť. Faktom však ostáva, že aj napriek svojej pozitívnej téme a zábavnému faktoru ide len o priemernú komiksovku. Už len uvažovanie o tom, že by mal niekto z tohto tímu dostať Oscara, nám na tvári vytvára úsmev. 

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2020 10 najlepších seriálov roka 2020 2. januára 2021, 9:39

Gal Gadot je viac hollywoodska hviezda než herečka. Jej nomináciu na Oscara môžu niektorí vnímať ako vtip, iní ako urážku. Zabúdať nesmieme ani na vizuálne triky a CGI (Computer generated image), ktoré boli v niektorých scénach bolestivo zlé.

Pevne veríme, že sa nebude opakovať situácia, kedy Suicide Squad vyhralo Oscara za masky na úkor Star Trek Beyond. Azda jediná kategória, kde by sme nomináciu pochopili, by bol soundtrack, o ktorý sa postaral Hans Zimmer.

Anketa:
Zaslúži si Wonder Woman 1984 nejakú nomináciu na Oscara?
Áno
Nie
Áno
20 %
211 Hlasov
Nie
80 %
868 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia