Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 15:03
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Žena venčila svojho manžela na vôdzke ako psa, lebo sa chceli vyhnúť zákazu vychádzania

NEWS LOCKDOWN PES
Uložiť Uložené

Kanadská dvojica mala pocit, že našla dieru v nových opatreniach.

Kanadská dvojica vymyslela zaujímavý spôsob, ako sa vyhnúť zákazu vychádzania, ktorý začal v provincii Quebec platiť od minulého víkendu.

Medzi ôsmou večer a piatou ráno musia ľudia zostávať vo svojich príbytkoch, ale aj tam, samozrejme, platí niekoľko výnimiek. Jednou z nich je možnosť vyvenčiť svojho psa v blízkosti príbytku, a tak sa túto výnimku rozhodla dvojica využiť, upozorňuje BBC.

Polícia zazrela ženu v meste Sherbrooke okolo deviatej večer, ako sa prechádza po ulici so svojím manželom na vôdzke. Obaja sa tak vybrali porušiť zákaz vychádzania len pár chvíľ po tom, čo vošli do platnosti.

Policajti sa možno pousmiali, keď im žena vysvetľovala, že so svojím manželom len dodržiavajú pravidlá pre domáce zvieratá, ale nad párikom sa muži zákona nezľutovali.

S políciou vôbec nespolupracovali, a tak domov odchádzali s pokutami vo výške skoro 1 000 eur. Za nerešpektovanie zákazu vychádzania pritom dostali pokutu obaja osobitne.

Odporúčané
Matovič vybuchol v reakcii na kritiku plošného testovania. Tancujete na hroboch ľudí, tak nám tie vakcíny sami vyrobte Matovič vybuchol v reakcii na kritiku plošného testovania. Tancujete na hroboch ľudí, tak nám tie vakcíny sami vyrobte 13. januára 2021, 12:00

Policajti z provincie Quebec dohromady pokutovali až 750 osôb za to, že zo svojich domovov vyšli napriek novým pravidlám.

Domov
Zdieľať
Diskusia