Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2021, 22:47
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Fanúšikovia Ghost of Tsushima vyzbierali 260-tisíc dolárov na rekonštrukciu svätyne na skutočnom japonskom ostrove Tsushima

TECH GHOST OF TSUSHIMA
Uložiť Uložené

Keď hry dokážu spojiť ľudí pre dobrú vec.

V septembri 2020 sa japonským ostrovom Tsushima prehnal tajfún. Poškodil pritom mnohé historické pamiatky vrátane svätyne Watatsumi. Pohľad na ňu zabolel aj fanúšikov hry Ghost of Tsushima, ktorá minulý rok vyšla pre PS4. My sme jej v recenzii udelili 8,5/10, takže ak máš rád historické open-world hry, určite si ju kúp. 

Odporúčané
Na PS5 vyšli 3 nenápadné, no vynikajúce hry. Očaria ťa nádhernými svetmi, zábavnou hrateľnosťou a vynikajúcou hudbou Na PS5 vyšli 3 nenápadné, no vynikajúce hry. Očaria ťa nádhernými svetmi, zábavnou hrateľnosťou a vynikajúcou hudbou 29. decembra 2020, 15:00

Krásny a farebný svet hry sa hráčov dotkol natoľko, že spoločným úsilím dokázali vyzbierať 260tisíc dolárov (okolo 210-tisíc eur), informuje Famitsu. Zbierku inicioval jeden z kňazov na ostrove. Yuichi Hirayama dúfal, že vyzbierajú aspoň 5 miliónov jenov (takmer 40-tisíc eur). Zbierka sa značne nafúkla, a to najmä vďaka oddaným fanúšikom hry. 

Domov
Zdieľať
Diskusia