Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2021, 19:26
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Zendaya a John David Washington prežívajú obrovské vzťahové problémy. Uväznení v lockdowne natočili emotívnu drámu

FILMY A SERIÁLY MALCOLM & MARIE
Uložiť Uložené

Malcolm & Marie uvidíme na Netflixe už vo februári.

Malcolm & Marie má vonku prvý trailer a my sme z neho nadšení. Konverzačná a vzťahová dráma odohrávajúca sa po väčšinu času v izolovanom dome vyzerá bravúrne. Snímka bude v prvom rade o dialógoch a hereckých výkonoch dvoch hviezd – Zendaye a Johna Davida Washingtona.

Oboch hercov určite poznáš. Zendaya má za sebou vynikajúci seriál Euphoria, no vidieť si ju mohol aj v nových filmoch o Spider-Manovi či muzikáli The Greatest Showman. Syn Denzela Washingtona zase hviezdil v Tenete od Christophera Nolana či BlakKklansman od Spikea Leeho. 

Odporúčané
Od týchto filmov a seriálov sme v roku 2020 čakali viac Od týchto filmov a seriálov sme v roku 2020 čakali viac 5. januára 2021, 14:30

Herci stvárnili Malcolma a Marie, zamilovanú dvojicu prežívajúcu vzťahovú krízu. Malcolm je úspešný filmár a Marie jeho žena. Snímka sa odohráva pár hodín po tom, čo skončí premiéra Malcolmovho očakávaného filmu. Namiesto príjemného večera ale pár čaká nutnosť čeliť problémom v ich vzťahu. 

Tvorcovia seriálu Euphoria od HBO na čele s hlavným mozgom a režisérom Samom Levinsonom nemohli začať s natáčaním 2. série. Museli počkať na uvoľnenie prísnych pravidiel a zabezpečiť natáčacie lokácie, aby predišli šíreniu vírusu. Vzhľadom na to, že Euphoria je seriál o drogách, sexe a mladíckej nerozvážnosti, je jasné, že to HBO vyjde na veľa peňazí a energie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia