Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2021, 7:34
Čas čítania 0:43
Miriam Rumanková

Bacharka z Británie ide za mreže po tom, čo mala milostný pomer s odsúdeným vrahom. Ten zabil svoju ženu a 18-mesačnú dcéru

NEWS POLICAJT
Uložiť Uložené

Vzťah medzi odsúdeným a väzenskou strážkyňou začal v roku 2018.

Portál Metro informoval o prípade zo Spojeného kráľovstva, v ktorom pôjde 32-ročná Lauren McIntyre do basy, pretože mala pomer s odsúdeným vo väznici, kde pracovala. Andrew Roberts bol odsúdený na doživotie, pretože zabil svoju priateľku a ich 18-mesačnú dcéru Tiu. Vzťah medzi odsúdeným a väzenskou strážkyňou začal v roku 2018.

McIntyre je matka troch detí a jej vzťah s Andrewom Robertsom ju bude stáť tri roky života za mrežami. Súd ju uznal vinnú z prečinu zneužitia úradnej moci.

Sudca Roger Hetherington jej povedal: „Zneužitím tejto úradnej moci je zjavné oslabenie bezpečnosti a integrity väzenskej služby. Ak má mať verejnosť dôveru v systém trestného súdnictva, toto sa nesmie opakovať. Na tento čin neexistuje žiadne ospravedlnenie.“

Domov
Zdieľať
Diskusia