Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2021, 16:15
Čas čítania 3:11
Richard Balog

8 najväčších módnych trendov v roku 2021

8 najväčších módnych trendov v roku 2021
Zdroj: Instagram / @garconstyle
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak plánuješ počas nasledujúcich 12 mesiacov držať krok so svetom módy, čítaj ďalej.

Rok 2020 priniesol módnemu segmentu výrazné straty, dizajnéri napriek tomu pracovali na nových kolekciách, ktoré jednotlivé značky postupne uvádzajú na pulty svojich predajní. Vedenia popredných módnych domov pritom dbajú nielen na samotné výrobky, ale aj na zvolené materiály, farebné odtiene či strihy, ktorými si snažia získať pozornosť. 

Darí sa im to výborne a preto sme nemali najmenší problém s výberom trendov, vďaka ktorým ovládneš nasledujúcich 12 mesiacov. Na svoje si tentokrát prídu rovnako tak muži aj ženy. Samozrejme, nejde o jediné ani posledné trendy v roku 2021 a tie najaktuálnejšie ti postupne predstavíme. 

Odporúčané
Nové tenisky už od 50 eur či dizajnérske doplnky za zlomok pôvodnej ceny. Využi zimný výpredaj na Footshope   Nové tenisky už od 50 eur či dizajnérske doplnky za zlomok pôvodnej ceny. Využi zimný výpredaj na Footshope 3. januára 2021, 13:39

Odhalený chrbát 

Mužská fantázia nemá hranice a odhalený chrbát či ramená sú pre mužov častokrát atraktívnejšie ako hlboký výstrih. Na kúsky s výkrojmi na zadnej časti a padnuté rukávy vsadili v kolekciách pre obdobie jar/leto 2021 napríklad dizajnéri módneho domu Givenchy, Maximilian či KENZO a jednoduché modely určite nájdeš aj za dostupné ceny. Pamätaj, že menej je niekedy viac a nezachádzaj do extrémov. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jonathan Daniel Pryce (@garconstyle)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jonathan Daniel Pryce (@garconstyle)

Nákup z druhej ruky 

Nakupovať v sekáčoch nie je hanba a pri troche šťastia tam dokonca nájdeš aj high-end modely šiat, búnd, košieľ a podobne. Navyše, pomôžeš tým aj našej planéte Zem, keďže udržateľnosť módneho priemyslu je čoraz aktuálnejšou témou. Za nás odporúčame okrem známej siete predajní Textil House taktiež koncept NOSENE alebo OKO Vintage, kde vždy nájdeš štýlové kúsky.   

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jonathan Daniel Pryce (@garconstyle)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jonathan Daniel Pryce (@garconstyle)

Celobiele outfity 

Biela je rovnako ako čierna stávkou na istotu, ktorou nikdy nič nepokazíš. Vo svojom šatníku určite ukrývaš hneď niekoľko bielych tričiek alebo košieľ, tak sa ich neobávaj vytiahnuť a skombinuj ich s ďalšími bielymi kúskami, napríklad nohavicami, sukňou, teniskami či džínsovou bundou... Možnosti je nekonečne veľa a celobiele outfity budú v roku 2021 v kurze, ako nikdy predtým. 

Domov
Zdieľať
Diskusia