Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 7:00
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Screenshoty neklamú, má ho v hrsti, odkazuje Sima. Sleduj nový klip

HUDBA
Uložiť Uložené

Sima zavŕšila rok 2020 ďalším videoklipom ku skladbe z projektu OMG.

Sima posledný deň v roku 2020 vydala videoklip ku skladbe Screenshot, čím definitívne uzavrela projekt OMG. Podarilo sa jej natočiť 5 úspešných videoklipov, ktoré za krátko dobyli rebríčky trendov a všetko nasvedčuje tomu, že ani v tom aktuálnom prípade tomu nebude inak. 

Už podľa samotného názvu skladby je jasné, o čom asi bude. Ide o vzťahovú záležitosť, a tak sa aj samotný klip nesie v tomto duchu. Opäť sa o jeho tvorbu postaral Juraj Škula so svojím tímom. Hudobne sa na všetkých skladbách podieľali H0wdy a Gajlo, ktorí sa tak zaslúžili o multižánrovú nádielku, na ktorej sa mohla Sima predstaviť hneď v niekoľkých polohách. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie slovenské rapové skladby druhej polovice roka 2020 TOP 10: Najlepšie slovenské rapové skladby druhej polovice roka 2020 31. decembra 2020, 13:30

Speváčka a raperka ešte na začiatku roka 2020 avizovala, že nemá v pláne vydávať album, čo bolo v jej prípade viac než pochopiteľné. Predchádzajúce tri roky totiž vždy fanúšikom doručila dlhý projekt, s ktorým potom celý rok hrávala koncerty. Aj vzhľadom na aktuálnu situáciu sa však rozhodla potešiť fanúšikov a v konečnom dôsledku aj samu seba, keďže sa jej dostáva obzvlášť pozitívnej odozvy. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia